Proces Amenda Radar

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Deci tata si cu mine la un loc + inca 2-3 useri nu ar face cati km. faci dumneata pe zi? Chiar sunt necesari acesti km. zilnic pentru a da un raspuns concret? Nu cred, si daca am dori, probabil ca multi dintre noi nu au posibilitatea financiara de a face atatia km. zilnic. Asa ca lasati-l sa astepte un raspuns de la cineva care face peste 400 de km. intr-o singura zi. O sa raspund si eu, cand o sa prind drum pana la Zalau cu siguranta nu voi rata topicul.
    4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

Eu m-am documentat putin pe net si am cate un raspuns la toate intrebarile lui... maine o sa dau o fuga la Constanta special pentru a putea posta aici...

PS: sunt cat se poate de on-topic...
      sigpic

Comment

Poate chiar doua raspunsuri daca te intorci inapoi in Bucuresti)).
        4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

Pai dus-intors sunt cam 500 km maxim... daca mai scade omul din pretentii as putea sa scriu doua raspunsuri... asa am nevoie de 800 km pe care nu am unde sa ii fac.
          sigpic

Comment

hai sa dam dovada de maturitate si sa ne asumam greselile.
            care este motivul pentru care vrei sa contesti procesul verbal? doar cele 3 puncte de penalizare?
            tinand cont de postul initiatorului din aceasta noapte, s-ar putea sa fie prea tarziu pentru depunerea contestatiei, daca acest lucru nu a fost facut deja; si intradevar contestatia se depune la judecatoria in a carei raza de competenta teritoriala s-a produs fapta.

ps: si eu am luat o amenda la radar in harghita, pentru 78km/h in localitate, dar nu am comentat nimic fiind constient ca intrasem in acea localitate cu vreo 99km/h. am platit amenda, am 'primit' cele 3 puncte de penalizare si asta a fost tot, nu mi-a luat nimeni capul.

ps2: referitor la faptul ca se asteapta raspunsuri numai de la cei care fac cel putin 400 de kilometri zilnic, ma abtin, DISCRIMINARE PE FATA!!!

numa'bine.
            Last edited by moses; 19 September 2009, 11:03.
            a good plan today is better than a perfect plan tomorrow

Comment

@gigitranza:
              soferii de la care vrei tu raspuns iti vor spune sa conduci mai cu prudenta.
              Computer, did we bring batteries?... Computer?...

Comment

Daca ar fi dupa mine, as considera ca acest thread ar trebui inchis, deoarece initiatorul a devenit putin nepoliticos fata de buna intentie a userilor acestui Forum de a-i raspunde, sfaturile primite nu-l multumesc si in ultima instanta, nici nu a mai precizat ce actiuni a intreprins de la deschiderea thread-ului pana la acest moment, cand se pare ca au expirat si termenele de contestatii.

Multumesc!

sigpic

Comment

Working...
                X
                Anulare DPF
                Politica de Securitate Google