Deci tata si cu mine la un loc + inca 2-3 useri nu ar face cati km. faci dumneata pe zi? Chiar sunt necesari acesti km. zilnic pentru a da un raspuns concret? Nu cred, si daca am dori, probabil ca multi dintre noi nu au posibilitatea financiara de a face atatia km. zilnic. Asa ca lasati-l sa astepte un raspuns de la cineva care face peste 400 de km. intr-o singura zi. O sa raspund si eu, cand o sa prind drum pana la Zalau cu siguranta nu voi rata topicul.
Proces Amenda Radar
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
Poate chiar doua raspunsuri daca te intorci inapoi in Bucuresti)).
Comment
-
hai sa dam dovada de maturitate si sa ne asumam greselile.
care este motivul pentru care vrei sa contesti procesul verbal? doar cele 3 puncte de penalizare?
tinand cont de postul initiatorului din aceasta noapte, s-ar putea sa fie prea tarziu pentru depunerea contestatiei, daca acest lucru nu a fost facut deja; si intradevar contestatia se depune la judecatoria in a carei raza de competenta teritoriala s-a produs fapta.
ps: si eu am luat o amenda la radar in harghita, pentru 78km/h in localitate, dar nu am comentat nimic fiind constient ca intrasem in acea localitate cu vreo 99km/h. am platit amenda, am 'primit' cele 3 puncte de penalizare si asta a fost tot, nu mi-a luat nimeni capul.
ps2: referitor la faptul ca se asteapta raspunsuri numai de la cei care fac cel putin 400 de kilometri zilnic, ma abtin, DISCRIMINARE PE FATA!!!
numa'bine.Last edited by moses; 19 September 2009, 11:03.a good plan today is better than a perfect plan tomorrow
Comment
-
Daca ar fi dupa mine, as considera ca acest thread ar trebui inchis, deoarece initiatorul a devenit putin nepoliticos fata de buna intentie a userilor acestui Forum de a-i raspunde, sfaturile primite nu-l multumesc si in ultima instanta, nici nu a mai precizat ce actiuni a intreprins de la deschiderea thread-ului pana la acest moment, cand se pare ca au expirat si termenele de contestatii.
Multumesc!
sigpic
Comment
Comment