m-a oprit politia(vroiau spaga, CLAR)

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by madi View Post
    @vasile78 de ce sa greseasca,vorbesc strict de cei de la circulatie si raspundere am si eu la servici ,chiar mai mare decat ei .
    Uite cum e, de cand am inceput eu sa inteleg cum merg lucrurile am afla asa: -ca pacientul spune despre doctor ca nu-i ofera destula atentie si vrea spaga, ca soferul spune despre politist ca-l abuzeaza si vrea spaga, ca elevul spune despre profesor ca-l persecuta si-l cheama la meditatii etc... Niciodata pisica nu o sa-l iubeasca pe caine si nici soferul nu o sa-l laude pe politist, parerea mea.
    Cand m-am intors zilele trecute de la mare era sa ies in decor pentru ca un "coleg" din trafic (de pe contrasens) a considerat ca are timp sa depaseasca, daca pe omul ala il oprea politia pentru manevra riscanta sunt sigur ca s-ar fi plans oricui ca politia a facut abuz. Repet, nici eu nu halesc politaii, dar sunt plin de povesti "soferesti".
    P.S. Colegul vazut de politie de la un 1km, tu te-ai intors inapoi ca sa faci poze?

Comment

• Originally posted by Costi-bc View Post
      cum adica te-au iertat de permis si ai luat doar viteza amenda.

Adica m-au prins in comuna ca aveam 96 la ora si tocmai atunci depasisem si o super nova pe linie continua,,iar la indelungi rugaminti am luat amenda doar pt viteza!

Comment

Working...
      X
      Anulare DPF
      Politica de Securitate Google