Functionarea Radarului

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Eu am o placere sa dau flasuri participantilor la trafic care stiu ca va intalni radarul si bineinteles "sobolanilor" !Vorba lui Ivan Marian...nu toti fac asa ceva de parca s-ar razbuna pe ceilalati ,asa s-au razbunat si vreo cativa soferi pe mine stiind ca ma indrept spre un radar (oprit pe banda mea) nici unul nu m-a atentionat (in jur de 8-10 masini) si eu acceleram sa ajung masina din fata sa ma pot tine dupa ea ca nu aveam detectorul la mine si bineinteles.....prima mea amenda 80km/h parca in localitate

ps: dati flasuri cand stiti ca este radul in apropiere,chiar si gaborilor!!

Comment

Nici nu stiu cum sa ii "botezam" pe acesti indivizi pur si simplu egoisti din cale afara?
      Ca sa tragi o fractiune de secunda sau hai sa zicem maxim o secunda de o maneta care probabil sta cu degetele pe ea acel soferache nu stiu si sincer ma depaseste mintal acesta problema.De unde atata egoism?Atata ura? Si sigur genul asta de oameni sunt frustrati ai societatii si in sinea lor isi spun""Mai da-i la naiba,,,Cine ii pune sa mearga cu viteza de 65-80 la ora...Asa le trebuie..sa le ia carnetul.."".
      Vorba ta @Dany din momentul in care au trecut de echipaj nici mama politistului sau mama ei de camera nu vede daca vreo masina da sau nu flashuri celorlalti...ca sa nu mai zic ca treci de ei cu sute de metri sau km si clar nu te mai vad.
      Asta ma dezgusta si cel mai tare ma dezgusta cand vad ca ii avertizezi si nici macar nu iti saluta intentia prin ridicarea degetelor sau a mainii sau sa dea un scurt flash drept multumire...ca la avarii cand te lasa cineva sa te bagi.
      Genul astora de oameni egoisti le doresc ce imi doresc ei mie si altora cand vad radarul si nu atentioneaza pe nimeni ...sa ramana cat mai repede fara permis ca sunt si din alte puncte de vedere periculosi pe sosele.
      Ps..Cred ca li se ard becurile daca dau prea des de maneta..Am vazut pe Calea Rahovei acu vreo trei seri un mcv de politie,deci s-au inmultit ca ciupercile dupa zapada.
      Last edited by Ivan Marian; 11 March 2010, 15:21.

Comment

Originally posted by EUGEN2008 View Post
        pai poate sa faca ca daca te-a prins ca dai plashuri si te-a oprit si te-a luat la purecat sigur te prinde cu ceva: ori aveai proiectoarele aprinse , ori ca dai flashuri si deranjezi ceilalti participanti la trafic , ori ai itp expirat , ori n-ai trusa sau triunghi , ori sunt expirate , ori ai folie , ori ai un bec ars , ori n-ai centura , ori ai stopuri fumurii , ori , ori , ori ...daca vrea sa te arda sigur te arde , ai bani sau timp de pierdut prin tribunale si cu contestatii... prin germania , ungaria etc da careva flashuri? nu ! ptr ca amenzile sunt mult prea mari.
        Iti doresc multe amenzi radar. (primite)
        Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

Am fost marti la Arad, iar in localitatea Vinga (AR) era un radar pe ul logan berlina alba, cu numere de Timis, cu doi politai si doi contraventienti opriti. Am mers incet, in coloana, iar cand am trecut pe langa logan, am vazut ca monitorul era activ, unul din politai se pregatea sa mai traga pe unul pe dreapa, iar detectorul meu - mucles.
          Noroc cu flash-urile partenerilor de trafic.
          Aveti grija pe unde mergeti si la radare nedetectabile pe alte masini decat cele anuntate.
          The future is already here - it's just not very evenly distributed. - W. Gibson

Comment

Il mai tineti voi minte pe acel sofer care sa rasturnat cu duba(la aratat si la Tv) pe sosea fiindca a vazut un echipaj radar brusc dupa ce a iesit din acea curba??
            Treaba a fost filmata chiar de camera echipajului.
            Ei bine din cate tin minte era trafic pe acel tronson de drum si daca s-ar fi gasit cineva (mai multi) sa il avertizeze si pe el din timp de radar cred mai mult ca sigur ar fi incetinit si nu s-ar mai fi rasturnat acel sofer ... si probabil o fi fost si concediat de patron..

Comment

@EUGEN2008:
              iti amintesc ca noi traim in Romania, nu Germania, nu Ungaria etc. te rog sa nu compari politia de aici cu cea de acolo, si nici soselele, si nici interesul autoritatilor de a face ceva in folosul cetateanului.

@Ivan Marian:
              n-au nicio vina nici echipajul de politie, nici ceilalti participanti la trafic. eu consider ca o vina morala o au patronii care ii fugaresc pe soferi de parca ar fi la F1.
              Computer, did we bring batteries?... Computer?...

Comment

Originally posted by EUGEN2008 View Post
                pai poate sa faca ca daca te-a prins ca dai plashuri si te-a oprit si te-a luat la purecat sigur te prinde cu ceva: ori aveai proiectoarele aprinse , ori ca dai flashuri si deranjezi ceilalti participanti la trafic , ori ai itp expirat , ori n-ai trusa sau triunghi , ori sunt expirate , ori ai folie , ori ai un bec ars , ori n-ai centura , ori ai stopuri fumurii , ori , ori , ori ...daca vrea sa te arda sigur te arde , ai bani sau timp de pierdut prin tribunale si cu contestatii... prin germania , ungaria etc da careva flashuri? nu ! ptr ca amenzile sunt mult prea mari.
                Mda imi e SCARBA de oameni ca tine. Alte tari au autostrazi au drumuri bune nu ca la noi ca intri intr-o groapa si-ti lasi roata acolo. Oameni ca tine tin statul cu bani din buzunarul nostru.
                I HAVE A !sigpic
                fara linkuri externe in semnatura

Comment

TopCat eu nu am zis ca are cineva vreo vina,politia nici atat...dar se putea semnaliza radarul si acel biet sofer ar fi mers mai incet.
                  Si eu am fost sofer la multe firme,inclusiv curierat si vreau sa spun ca toti te alerga si te streseaza cu telefoanele""unde esti?....mai ai mult?...ai plecat?"
                  Dar zici ca el si faci ca tine.
                  Trebuie sa fim uniti si sa ne semnalizam in trafic!

Apropo..De ce acum vreo 10/14 ani sau mai bine se semnaliza in proportie de 90 % radarul in trafic?
                  Stiai cu vreo 2 comune innainte ca urmeaza radarul in a treia comuna dupa frecventa masinilor care semnaliza ca pe masura ce te apropiai de radar iti dadeau flashuri tot mai multe masini(soferi).
                  Acu nimic,nada,niente..
                  Last edited by Ivan Marian; 11 March 2010, 17:01.

Comment

Originally posted by Ivan Marian View Post
                    ...
                    Ca sa tragi o fractiune de secunda sau hai sa zicem maxim o secunda de o maneta care probabil sta cu degetele pe ea acel soferache nu stiu si sincer ma depaseste mintal acesta problema.De unde atata egoism?Atata ura? Si sigur genul asta de oameni sunt frustrati ai societatii si in sinea lor isi spun""Mai da-i la naiba,,,Cine ii pune sa mearga cu viteza de 65-80 la ora...Asa le trebuie..sa le ia carnetul.."".
                    ...
                    Ps..Cred ca li se ard becurile daca dau prea des de maneta...
                    Buei! Nu toti dau flashuri, mai ales de cand cu multixenoanele pe masina. Ce vrei? sa le arda? Sunt scumpe! Ba mai mult, tragi azi de maneta la un radar de 10 ori, se uzeaza, tragi maine de maneta la doua radare de 20 de ori se mai uzeaza putin, asa ca daca tragi linie si aduni...
                    O alta explicatie pentru scaderea numarului de flashuri in trafic ar fi: Din totalul populatiei 50% sunt membri IPA (astia e shmecheri rau)... fatza de acum 10-15 ani cand erau mult mai putini, 30% cunoashte organe, sau e rude cu ei, 10% sunt artisti, fotbalisti sau parlamentari fii, fini, vecini si neamuri, iar restul de 10% fraieri care dau si asteapta flashuri, care iau amenda, si contribuie din plin la bugetul de stat. Oare Eugen2008 din care categorie face parte?!
                    Last edited by sorinj; 11 March 2010, 18:45.
                    sigpic

207 noir obsidien

Comment

• Fraţilor e groasa treaba rău de tot!!
                      Mi-a zis un prieten că de la Bucureşti la Slobozia a văzut cam la 3 comune radare din astea noi.
                      Nici nu putea să îşi ia viteză bine că trebuia să o lase in 50 la oră.
                      Vă da-ţi seama că un drum de 120 km îl faci în 3/4 ore?
                      Ce să mai ,,,, Vai mama noastră!
                      Mai bine ne luăm şaretă cu 2 cai si gata ,că tot aia e!

Comment

• Da si eu m am plimbat aztazi pe acelasi tronson dus intors si cam asa erau 3 radare,2 mcv si un radar clasic.In slobozia la fiecare intrare in oras se gasea un radar in jurul orei 5,plus alte multe echipaje, cautau detinutul evadat de la tulcea asa se anunta prin statie de catre cei care au fost opriti si controlati prin masina,se pare ca politia avea o informatie cum ca evadatul vroia sa ajunga la bucuresti.
                        Alertă în Tulcea şi în judeţele învecinate din cauza unui evadat care e de negăsit de azi-dimineaţă. Poliţiştii atrag atenţia că deţinutul a fost arestat pentru o tîlhărie comisă cu...

Comment

• eu am mers prin oras (Braila), cu detectorul in geam si i-am "vazut" de la 2 km. E posibil sa fi functionat normal radarul? Adica e pozsibil sa nu fi fost in modul POP? Am un detector Bytrex 1015.
                          fara linkuri externe

Comment

• Din cate am inteles eu in modul POP detectorul te avertizeaza cu bip-uri mai scurte decat in mod normal.
                            Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

• Salut la toata lumea! Nu stiu daca s-a mai discutat...tot citeam pe net despre radarele noi. Stie cineva daca e adevarat ca au aparut deja si noile detectoare de radar pentru aceste detectoare minunate?!!
                              Nu-l mai suport sub nicio forma pe Garcea!! M-am saturat de toti cocalarii parveniti care se cred "organe" ale statului!!

Comment

• Se gasesc,de la Cobra la Valentine 1.Acum depinde de finante.
                                Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google