Inapoiere Numere Rosii

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Inapoiere Numere Rosii

Salut. Am o problema legata de numerele rosii la un Logan nou. Cand am achizitionat automobilul , dealerul mi-a zis ca odata cu numerele finale, trebuie sa dau numerele rosii inapoi si mi se va returna cam 75% din contravaloarea lor.
    La reprezentanta am inteles ca trebuie sa i le aduc lui, dar am fost astazi si mi-a zis ca trebuiau duse la Politie.Mentionez ca am achizitionat masina la data de 17 dec 2009 si numerele rosii le-am luat pe 23 dec. 2009, de frica taxei de prima inmatriculare. La Politie, nimeni nu m-a intrebat de numerele rosii, desi le-am zis ca e automobil nou.
    Intrebarea mea e : se mai poate face ceva ca sa-mi recuperez parte din cei 80 lei dati pe numere? Sau e prea tarziu?!?

N-am auzit sa primesti ceva bani inapoi...In nici un caz de la dealeri! O seara buna!
    LOGAN CLUB CALARASI - FII POLITICOS IN TRAFIC!

Comment

Chestia cu numerele rosii inapoi era pana in mai 2007. Eu am luat masina in noiembrie 2007, iar in decembrie am fost la politie si am vrut sa le dau numerele rosii si au zis ca nu le trebuie.

Comment

asa am facut si eu ...am luat in noiembrie 2007 si cand am inmatriculat-o...surpriza numerele rosii nu se mai puteau returna, in valoare celor 80% din pret
        Eu le am si acuma amintire

PS : nu pe masina
        Last edited by Dany_DNY; 24 January 2010, 10:33. Reason: Automerged Doublepost
        Logan TAXI http://www.loganclub.ro/forum/logan_...4.html?t=27374

Comment

Nu se mai returneaza numerele. Asa am patit si eu. Le pastrezi amintire
          House is in the house

Comment

Salut.
            Asa am patit si eu in iunie 2007,mi-au oprit bani pe numere.
            Le am si acum in pod la taraAmintire
            Numai bine.
            Un Logan----YNG-----
            Numai bine.

Comment

In concluzie, NU SE DAU BANII INAPOI PE NUMERELE ROSII.

Comment

Working...
              X
              Anulare DPF
              Politica de Securitate Google