Nu Reusesc Sa Iau Examenul Pentru Permis :(

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• sa stii ca nu iti vrea nimeni raul. carnetul il iei daca stii. faza cu se da numai pe 250 spaga sunt baliverne.
    invata teorie si practica si il vei lua

Comment

• @ marx, Sunt perfect deacord cu tine, dar nu suport sa vina un copil sa imi zica ca nu am dreptu' la permis ca nu stiu sa conduc, etc, si daca il pun nu stie sa faca parcarea laterala, ce dracu sa fim oameni, ce vrea domnu' sa imi arate? ca e mai bun decat mine? sau ce? ca nu prea imi dau seama, sau poate ca vrea sa imi arate ca prostia nu are limite.
      Daca era si el in locul meu nu ar mai fi gandit asa! El e un copil pe care l-a cicalit tac-so sa invete ca bla bla bla nu ii mai ia masina respectiva (parerea mea) si el a reusit intr-un final sa ia sala si gata se crede foarte bun si sustine cu tarie ca eu nu merit permisul de conducere cu toate ca eu conduc muuuult mai bine decat alte persoane care au permis de 20 de ani si asta nu am invatat in 8 ore cum spunea cineva mai sus, asa ca ganditi si voj putin logic, pt ca nu aveti dreptate absolut deloc, ganditi liber dragii mei.

Comment

• Daca stii sa conduci calumea, sa n ai emotii e totul ok nu cred ca te pica nu stiu ce sa zic acuma mie unu nu mi s-a intamplat asta. La mine daca era politistul nervos da putea sa ma pice cand m-am emotionat asa ce naiba am avut ca mi s a oprit motorul in panta si pe bune dreptate putea sa ma pice deci nu contest. A fost un politist de treaba ce sa zic ... se mai intampla din cauza emotiilor sa faci si traznai
        Facebook: https://www.facebook.com/CrisGarage

Comment

• mah...acest topic, imi pare o parodie excelenta!
          Cum poti sa deschizi un topic pe tema asta?
          .........nu exista nu pot ( nu reusesc) , exista ..nu vreau!
          Hai sa fim seriosi...toti suntem trecuti prin asta si , daca a fost vreo problema..s-a dovedit a fi vina noastra!

Bafta si multa putere de studiat iti uraz!

Restul discutiilor, sunt ..doar asa...ca sa fie!
          aham......Restul e LOGAN

http://www.youtube.com/watch?v=LFMrhczwez8

Comment

• 90-100km/h pt.un incepator e cam mult,zic eu.De regula pana nu ai un an experienta ai voie sa circuli cu o viteza mai mica cu 20km/h ca cea max.admisa pe acel sector de drum.Deci pe un drum national-european de exemplu in loc de 100km/h un sofer care nu are un an experienta trebuie sa circule cu MAXIM 80.Toata problema e(la noi in tara)ca din pacate sunt asa zis"MARI SOFERI"care uitata ca si ei au fost incepatori,si cand vad o masina cu semn de incepator nu reusesc sa treaca pe langa ea fara sa claxoneze sau sa injure

Comment

• Ai dreptate Sibiene .
              Facebook: https://www.facebook.com/CrisGarage

Comment

• Originally posted by ion_daniel View Post
                @ marx, Sunt perfect deacord cu tine, dar nu suport sa vina un copil sa imi zica ca nu am dreptu' la permis ca nu stiu sa conduc, etc, si daca il pun nu stie sa faca parcarea laterala, ce dracu sa fim oameni, ce vrea domnu' sa imi arate? ca e mai bun decat mine? sau ce? ca nu prea imi dau seama, sau poate ca vrea sa imi arate ca prostia nu are limite.
                Daca era si el in locul meu nu ar mai fi gandit asa! El e un copil pe care l-a cicalit tac-so sa invete ca bla bla bla nu ii mai ia masina respectiva (parerea mea) si el a reusit intr-un final sa ia sala si gata se crede foarte bun si sustine cu tarie ca eu nu merit permisul de conducere cu toate ca eu conduc muuuult mai bine decat alte persoane care au permis de 20 de ani si asta nu am invatat in 8 ore cum spunea cineva mai sus, asa ca ganditi si voj putin logic, pt ca nu aveti dreptate absolut deloc, ganditi liber dragii mei.
                Lasa-te de sportul asta ca este deosebit de greu.
                sigpicFast&Furious
                Team CSR
                Logan Club CLUJ

Comment

• acuma dupa ce am citit tot, sunt de acord cu sibianul...ori e vrajeala si chiar gresesti undeva si nu meriti sa l iei ( n-o lua in nume de rau), ori chiar trebuie neaparat sa dai bani si din pacate, e romania, dai bani..alte solutii nu's...asa ca sa impartaseasca toti cum au luat/nu au luat, nu cred ca e constructiv pentru tine. succes!
                  sigpic

Comment

• @ Christnacht, Te rog nu generaliza, tu ai avut un noroc incredibil! daca mie mi se oprea motorul cred ca militianul ma trecea prin portiere, dar nu mi s-a oprit pt ca nu stiu sa conduc cum spune colegul de mai sus, poate ca el merita permisul cu adevarat, iar eu ii pun siguranta in pericol eu care stiu ff bine sa conduc, ca sa nu mai zic de vecinul meu care a luat permisul ffff moca, caruia ii e frica sa iese la gara cu dacia pt ca e aglomeratie si se pierde..... in fine nu mai conteaza are permis, EU SUNT PERICOL PUBLIC PT CA INCERC CU DISPERARE SA IAU PERMISUL. ROMANIA. (nu mai ai ce sa mai zici)

Comment

• Originally posted by marx View Post
                      eu tot i as pica pe toti. poatre din 10.000 sa trec 1. 30 de ore = cu 0 absolut
                      Nu te supara domnul"Marx"pt.intrebare dar tu cate ore ai condus inainte de examen?-daca ai permis-

Comment

• pai, tocmai asta e ideea, ca incerci cu disperare..si nu -ti iese...si, pe tema asta, deschizi un topic, in care sa-ti exprimi neputinta!

Hai, ca deja ......e deplasat!
                        aham......Restul e LOGAN

Comment

• @ csabi 30 ore bineinteles si dupa cum am zis eram o panarama infecta care nici macar nu merita sa stea pe scaunul soferului cu motorul oprit. la sala am luat cu minim 22. dar asta este : Audaces, fortuna juvat !

Comment

• Originally posted by csabi78 View Post
                            Nu te supara domnul"Marx"pt.intrebare dar tu cate ore ai condus inainte de examen?-daca ai permis-
                            Nu cred ca mai conteaza asta, ma mir cum de cineva a pus punctul pe I dar na nu conteaza prea mult, pentru ca are permis de conducere, (dupa calculele unui coleg de mai sus, e un foarte bun conducator de permis!"

P.S: Stiu 2 prieteni una a luat permisul din prima si intr-un an a facut 3 accidente usoare si acum un alt prieten care are aproximativ un an si nu a facut niciun accident si conduce foarte foarte bine dar a luat permisul din a 8 oara!!!! iar fata din prima! deci nu mai vb aiurea!

Comment

• ion_daniel, intelege si tu, ca:
                              1..nimeni nu poate sa-ti dea un sfat ca sa iei permisul (mai ales la sala)
                              2. nu conteaza ca ai permisul din prima sau din a n-a oara ca sa faci o tamponare
                              3. nu inseamna ca daca nu ai avut nici o tamponere, esti sofer bun
                              4. daca ai o tamponare, ai luat permisul aiurea

Pune mana pe invatat..si o sa vezi ca nu ai probleme!
                              Last edited by sibianul; 3 June 2010, 22:53.
                              aham......Restul e LOGAN

Comment

• in fine...inteleg ca esti frustrat ca nu reusesti sa l iei, poate chiar ai nevoie de el, da deja incepi cu niste ironii gratuite pentru niste oameni care iti doresc binele...nu stiu ce varsta ai si nu ma intereseaza da conteaza mult si caracterul omului in relatia cu alti oameni .nu mai bine. am incheiat aici
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google