Amenda Centura De Siguranta

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Amenda Centura De Siguranta

va salut,am fost oprit de catre un politist de la rutiera,am oprit si mi-a cerut actele { nu aveam centura pusa} i-am dat actele a plecat la masina politiei sa imi faca amenda a revenit si i-am spus ca refuz sa semnez ,mi-a dat actele inapoi si a spus ok.din ce stiu eu am 2 variante:daca il dau in judecata castig sau nu?cum poate el demonstra ca eu nu aveam sau nu centura!? si varianta 2:refuz primirea amenzii acasa , nu poate sa-l puna la impozit deoarece eu nu semnez. intrebarea mea este daca pot castiga la tribunal in situatia in care ajung acolo el repet nu are probe ca purtam sau nu centura.va multumesc cu stima marcel

...oricum nu se cer probe pentru port centura.Prin faptul ca nu ai semnat poti contesta in instanta...si cred ca o sa castigi,dar platesti cheltuielile...Mai bine nu te legi la cap,poate daca tii la mandrie...
    Last edited by viorelu; 29 January 2010, 10:30.

Comment

pai daca nu aveai centura pusa...plateste omule...fi corect!
      Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

Originally posted by mumus View Post
        pai daca nu aveai centura pusa...plateste omule...fi corect!
        corecti sunt fraierii omule !

Comment

Si mie mi se pare corect, fara suparare, si pe mine de vreo 3 zile m-a oprit politia ca nu am avut centura si nu am comentat nimic am semnat procesul verbal si platit in aceeasi zi amenda de 60 ron gresala mea a fost, asta e.
          sigpic

Comment

marcel 1976 data viitoare, daca te prinde iar fara centura, nu mai opresti, fugi de ei, ca fraierii opresc...
            sigpic

Comment

Originally posted by marcel 1976 View Post
              Eu nu te inteleg: era pusa ori ba centura?
              Un politist nu prea vad cum sa te opreasca cand ai centura si sa te puna sa platesti pentru ca...nu o ai.
              Asadar tu nu aveai centura pusa, masura lui era una corecta!

Si mai e ceva ce nu inteleg: cum adica "fraieri sunt cei corecti"???
              Adica acum conteaza sa fentezi orice, oricum?
              Logan Ambition-dCi, 70 CP (+25); C.V.-JR5, A.H.; barza sosita in 2007, iulie

Comment

Scuza-ma dar daca asa gandesti... nu mai avem nici unul dintre noi ce sfaturi sa-ti dam. Si pe mine m-au oprit in noiembrie pentru verificari acte si pentru ca nu am avut centura am platit amenda. Am semnat si am platit 60 lei amenda a doua zi. Daca pentru 60 lei facem atata scandal (cand clar suntem de vina daca nu am avut centura) e clar de ce merge totul asa de bine in tara asta.
                Din postul tau cu fraierii sa inteleg ca si eu sunt un mare dobitoc ca am platit amenda in loc sa umblu prin tribunale 6 luni ca sa dovedesc ca de fapt am avut centura. Daca de asta sunt fraier atunci ma bucur ca am cheltuit doar 60 lei DIN CAUZA GRESELII MELE si nu am platit avocat si cheltuieli de judecata in valoare mult mai mare... Toate cele bune.
                Last edited by Shaloo; 29 January 2010, 11:04. Reason: completare
                fara linkuri externe

Comment

panarama aia de centura sa stii ca cateodata te salveaza...asa ca de fraieri o punem .. nu ?
                  Ia vezi tu cat sunt cheltuielile de judecata ... ai sa ramai surpins ca te ajunge vreo 250 de ron ... daca tu te zgarcesti la aia 60 de ron ..treaba ta

Comment

Si tu ai primi sfaturi de la fraieri ? Nu stiu de ce ai mai intrebat.

Comment

Originally posted by bogdan_1984 View Post
                      marcel 1976 data viitoare, daca te prinde iar fara centura, nu mai opresti, fugi de ei, ca fraierii opresc...
                      bine zis Bogdan! eu zic sa ii mai iei si la pumni ca doar fraierii nu ii iau!)
                      sigpicUn logan cometa BT 20 LEA

Comment

daca vrei sa il dai in instanta, ce castigi?vei cheltuii mai mult de 60 lei plus timpul pierdut plus ca respectivul va fii tot timpul cu ochii pe tine!fraieri suntem noi,astia care purtam centura!
                        Last edited by alex_comisaru; 29 January 2010, 11:21.

Comment

Se pare ca aici e un forum in majoritate alcatuit doar din FRAIERI
                          Din pacate unii se cred mai presus de orice chiar daca nu au dreptate si gresesc.
                          fara linkuri externe

Comment

daca pentru centura faci atata caz...pentru ca n-o purtai si ai fost oprit...atunci as vrea sa te prinda acelasi politist, sa fie acum cu ochii pe tine ca te-ai dat superior lui si legii, sfidandu-l cu o amarata de centura, si sa te ia la puricat pentru tot, nu sa faca exces de zel, ci sa te ia la puricat cu jante, dimensiuni cauciucuri, toba, filtru, folie, leduri, becuri etc...tot ce sta in competenta lui...sa vedem atunci ce o sa mai faci, daca numai noi fraierii purtam centura
                            apropo, eu port centura din instinct, fara sa vreau cand intru in masina mi-o pun din reflex, si sincer mi-a salvat viata de 2 ori, adica eram acum la 2 m sub pamant daca nu o aveam
                            bafta cu judecata

PS nici un avocat daca ii prezinti datele astea nu o sa faca nimic pentru tine, daca ala nu poate castiga bani, adica sa ceri tu daune de unde sa-i dai si lui...si daca tu ii zici ca nu vrei decat sa nu platesti cei 60 lei...el o sa zica atunci cum o sa-l platesti pe el, ca poate si cat trebe sa-i dai lui e mai mult decat aia 60 lei
                            Life is short...play more!
                            http://www.loganclub.ro/forum/bolo-t4578.html?t=4578

Comment

60 de lei costa benzina pana la tribunal (de vreo 4-5 ori, atat o sa te plimbe). Dar vorba aia, nu platesti amenda ca doar nu esti fraier, platesti benzina, avocatul, timpul pierdut ca orice om destept.
                              sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google