Obligat Sa Montez Lanturi?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Obligat Sa Montez Lanturi?

Am si eu o intrebare pot fi obligat de politie sa montez lanturi?
    Mentionez ca am cauciucuri de iarna.

Daca cineva e sigur de raspuns astept.

da daca drumu e nasol te pot pune sa ai lanturi sau sa faci cale intoarsa. acum nu stiu exact daca te pun sa le montezi sau sa le ai la tine. stiu sigur ca la utilitare tre sa le ai la tine. eu la papuc am lopata lanuti nisip ca sa nu au ce sami comenteze...

sigpic

Comment

Din cate stiu eu.. da... daca nu montezi lanturi nu te lasa pe un anumit traseu.
      LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICA
      Enter the Matrix

Comment

Ok am inteles dar m-a oprit un politist la iesite spre ranca si a zis sa ii arat lanturile. *km mai sus m-a oprit altul si mi-a zis dai inapoi si pune lanturile zapada fiind mica si neavand probleme pana acolo.
        Am intrebat de ce sa le pun si el a raspuns ca asa am eu chef.
        Vi se pare normal?

Comment

@alex86- Pai asa are el chef, ca asta e Romania de azi!Angajatii statului aplica legea cum vor, ca le tzatzaie c.u.r.u. sa nu fie dati afara
          Nu esti obligat sa le folosesti, daca n-ai masina de peste 3,5 tone, dar pentru siguranta ta, daca traseul impune, monteaza-le.
          LOGAN CLUB CALARASI - FII POLITICOS IN TRAFIC!

Comment

eu consider ca in zapada un cauciuc de iarna e mult mai util decat lanturile.

Comment

total de acord.

Comment

lanturile sunt obligatori la autoturismele de peste 3.5t... restu sa fie echipate cu cauciucuri de iarna... daca ai cauciucuri de iarna nu are c sa iti faca
                http://www.loganclub.ro/forum/member.php?u=18685

Comment

eu locuiesc in spania la munte si da,te poate obliga politia sa ai puse lanturile pe o anumita portiune de drum,cel putin asta am patit eu cu toate ca am cauciucuri de zapada

Comment

Credeti voi ca daca aveti cauciucuri de iarna nu mai sunt bune lanturile??
                    Atunci cum mergeti pe zapada inghetata bocna si pe polei fara lanturi?
                    Cand e zapada afanata merge sa circuli si cu cauciucurile de vara dar cand ingheata pa,,pa,,aderenta si cu mama tuturor cauciucurilor de iarna.
                    Iar politia te poate obliga sa circuli cu ele si daca vreunul nu v-ar opri sa va atentioneze asa cum vrea el sa o faca,,,si mai incolo ramaneti inzapeziti in zapada o sa ziceti apoi""uite al dracu jegos nu ma atentionat ca sa am lanturi"".

Comment

...si eu sunt contra lanturilor pe turisme

Comment

Eu consider ca in zapada fie ea batatorita sau afanata si nici pe gheata nu le vad utilitatea sincer. Cred ca este si daunator masinii sa mergi cu lanturi atata timp cat se poate merge fara probleme iar de blocarea drumului nu se pune problema la turisme fiindca o intorci si cobori nu e nevoie sa te inoarca ei ca pe masinile de tonaj mare.
                        Last edited by alex86; 6 February 2010, 22:43.

Comment

Am vazut niste cauciucuri cu crampoane de metal ,,dar alea costau enorm si lanturile sunt bune sa le ai in portbagaj ca nu cer de mancare si nu le cari in carca.
                          Pe zapezile astea care au fost si vin in continuare nu poti sa stii cand ai nevoie de ele si o sa injuri de mama focului la un moment dat ca nu le ai.
                          Au si ele rostul lor si apoi nu mergi cu viteza prea mare ca sa dauneze masinii.

Comment

Eu am inteles ce vrei tu sa spui insa eu am intrebat cu totul altceva. Lanturile erau in spate insa ala a zis ca nu mai pot trece de el decat cu lanturile montate.

Comment

sunt total de acort cu tine Ivan Marian lanturile sunt ff bune dat nu te poate obliga nimeni sa le pui pe turism...
                              http://www.loganclub.ro/forum/member.php?u=18685

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google