Carnet Luat Pe Nedrept

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

nu inteleg cu acest topic poate sa fie slab ?? nici tare nici smecher nici nimic !! nici slab !! am relatat niste fapte atat.

nu mai posta doar ca sa faci rating

Comment

Nasol.
      Pt toata lumea: procesul verbal e bine sa fie semnat, DAR, aveti jos o rubrica de ''observatii'' sau ceva de genu, acolo scrieti ca ati semnat dar nu este conform cu realitatea, sau ''am semnat, dar nu sunt de acord cu cele declarate de agent''.
      Astfel, aveti documentu la mana si va puteti judeca.
      Sunt f f f multe abuzuri de care nu spune nimeni nimic.

Comment

P.V. are 2 locuri in care tre sa semnezi unu daca nu ai observatii si recunosti fapta si al doilea semnezi ca ai primit P.V. si daca nu recunosti semnezi decat pentru primire el trebuie sa ia un martor sa semneze si ala acolo cum ca tu nu ai vrut sa semnezi iti da P.V.si tu pe urma te duci si depui contestatie.

Comment

ca si initiatorul topicului dupa ce am intrat in intersectie m-am pomenit cu poletia dupa mine cu ghiventuri.ora 2 noaptea .in fata mea un tir si eu dupa el.cica am trecut pe rosu.

stenograma-domnu x ati trecut pe rosu.stiti ce inseamna? nu?
          eu-dar nu am trecut pe rosu!
          .......................................
          ai un card ?
          nu,nu folosesc asa ceva....
          da ceva bani ai?
          eu-mai am 30 lei ca am pus motorina.
          bine ramai in masina.
          ma claxoneaza-daca nu-ti mai trebuiesc...sa ne dai noua( erau doi in masina)
          eu -i-am dat si ..toyota ca am vazut actele in mana mea...

eu sunt ferm convins ca nu am gresit.cand o fost de am calcat pe bec nu am comentat.dar ca sa vad verde si ei sa zica ca e rosu.. inseamna ca am probleme cu vederea.nu sunt genul care sa fortez semaforul eu daca vad ca e 1-2-3 sec pana se termina verde raman pe loc ,ca nu se stie cum vine unul mai smecher care intra pe galben sau chiar pe rosu(sunt patit) in intersectie si ma face muci.
          Last edited by margelatu; 19 February 2010, 23:12.
          Welcome to the Club, We Have Jackets !

Comment

Originally posted by danny_finutzu View Post
            P.V. are 2 locuri in care tre sa semnezi unu daca nu ai observatii si recunosti fapta si al doilea semnezi ca ai primit P.V. si daca nu recunosti semnezi decat pentru primire el trebuie sa ia un martor sa semneze si ala acolo cum ca tu nu ai vrut sa semnezi iti da P.V.si tu pe urma te duci si depui contestatie.
            danny nu mai dezinforma. NU exista rubrica pe PV in care semnezi ca recunosti fapta. Semnezi in doua locuri:
            1) ca iei la cunostinta contraventia (a nu se confunda cu recunoasterea faptei)
            2) semnezi dovada de primire a PVului.

PV-ul reprezinta un document oficial prin care doar se CONSTATA o contraventie/infractiune. Ai 15 zile in care poti sa o contesti (si atunci trebuie o decizie definitiva si irevocabila a unui tribunal/judecatorie) sau daca nu o contesti atunci devine activa contraventia.

Si daca nu treceti la observatii ceva puteti contesta linistiti in instanta DACA stiti sigur ca aveti castig de cauza.

@margelatu, si uite asa incurajam spaga :-) ... ahh pardon "cadourile" :P

S.
            I have no special talent. I am only passionately curious.

Comment

Ca sa pleci al doilea de la semafor si pe primul sa nu il opreasa si pe tine da,,,este clar un ABUZ.In locul tau chemam televiziunile pt a filma acest abuz si sa va spun de ce..
              Un var cu o Laguna a patit la fel ca tine,a trecut pe verde si aia au zis ca este rosu.
              Dupa ce s-au contrazis vreo 2 minute,al meu var a scos telefonul si a filmat toata discutia cu ei ,precum ca l-au oprit abuziv ca sa obtina bani(spaga) sau amenda aiurea si a luat cu el si vreo 2 martori(pietoni care au vazut magaria) ca sa asiste la discutie cu politai(erau vreo 3 pe echipaj,pe un Vento).
              Bineinteles ca aia au tinut-o pe a lor si buna si au ajuns la sectie.
              Intre timp varul meu a dat filmuletul la ProTv si Antena 1 si astia cand au difuzat materialul pe post au luat la cunostinta si mai marii din IGP de situatie.
              Rezultatul a fost unul dezastruos pt cei 3 politai ,,,au fost da-ti afara din politie si nici macar penalizati la salariu sau decazuti din rang.
              Treaba a fost reala si a fost acum vre 3 ani cand sa intamplat si sa dat si la televiziuni.
              Asa ca pe viitor nu va sfiiti sa ii si filmati cand va opreste in mod evident ABUZIV.

Ps..am vazut si filmuletul original al varului(pe posturi nu se daduse tot materialul video) si sa ii fi vazut pe gabori ce urat faceau ca erau filmati si ii cereau varului sa nu mai filmeze ca o incurca si mai tare,,,Deja aia enervati de situatie trecusera la amentintari de ultraj si alte alea la adresa lor.

Comment

asta e chiar nu mai conteaza pe viitor nu mai procedez asa. sun la 112 sun la realitatea fac ceva. asta e.

Comment

Trebuia sa contesti procesul verbal, era cam singurul lucru pe care puteai sa-l faci.
                  http://images.spritmonitor.de/428841_5.png Logan 1.4 MPI

Comment

Working...
                  X
                  Anulare DPF
                  Politica de Securitate Google