Nelamurire

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Nelamurire

Salut ! Ieri conduceam pe o strada din oras cu sens unic unde se afla si politia...iar la acea sectie de politie sunt 2 camere video care nsuh ce supravegheaza...si putin mai in colo de locul unde sunt camerele...e o trecere de pietoni....nush ce a fost in capul meu de am depasit pe unul din fata mea si cred ca eram si pe trecere, marcaj de lnie continua la trecere nu era.... Nu m-a oprit nimeni....dar ce sanse am sa imi vina ceva acasa daca ei vad ceva pe camerele alea ...am si eu permisul de 5 luni si e belea daca il pierd asa devreme Aveti idee ? Mersii

0 sanse...
    Dacia Logan Prestige 1.6 16v - B 21 xxx

Comment

Mai prudent colegu!

Comment

dap o sa fiu....dar cand unu iti merge in fata cu 20 la ora....cata rabdare sa ai....

Comment

poate nu erau atenti la camere.............).............parerea mea e ca nu o sa iti vina nimic acasa...............depinde de noroc acum
          Alpine 9853r-> Audison->dls ms6a->full active
          -> Alpine v12 mrd-m605->jbl pb1220
          Silent Coat.

Comment

alea sunt la fel de clare ca webcamurile
            Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

nu cred ca iti va veni acasa ceva,cu toate ca la asemenea greseala ai merita 3 luni stat pe bara poate te mai calmezi

Comment

Nu cred ca o sa iti vina nimic daca nu aveai linie continua pe care sa calci, oricum pe sens unic nu se considera depasire, ci doar trecere de pe o banda pe cealalta. Oricum fii mai prudent.

Comment

Alea supravegheau cine intra cu basca pe cap si cine nu ca sa se arda intre ei 10 % din salariu si nu cred ca se uitau la traficul de pe strada.

Comment

nu cred ca primesti nimic...aia se uita la alea in caz k faci accident...parerea mea

Comment

stai linisitit..si fi mai atent
                      fara linkuri externe in semnatura

Comment

nu o să îţi vină nimic, sunt înregistrări ce vor fi vizionate doar înc az de accident, sau reclamaţie, în caz că se întâmplă ceva pe stradă, nu sunt puse pentru supravegherea traficului şi amendarea şoferilor ce săvârşesc contravenţii.

Comment

putina prudenta..

Comment

Dap altadata mai multa prudenta...totusi e bine sa te gandesti ca ti-ar putea suna politia la usa,te ajuta sa fi mai atent pe viitor.

Comment

E fumata faza fratilor , e din martie...

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google