pai da si eu tot cam in iunie dau sala...dau sala la cateva zile dupa ce implinesc 18 ani
Varsta Minima Incepere Scoala de Soferi
Collapse
X
-
vere scoala o sa dureze 3 luni daca stau sa ma gandesc...o scoala dureza maxim 5-6 saptamani ...eu m-am apucat pe 25 aprilie..si pe 13 iunie deja orele de conducere erau terminate .. si am lalait-o urat de tot cu orele de condus ( am facut 13 din 15 ) .. adica 2 maxim 3 ore pe saptamana ! ..
Pana atunci lasa forumu...dute la gagici ! si numai visa la bmw-uri si toate prostiile
Si nu te mai agita atata...aici si la voi pe sectiune.. mai stiu eu pe unu care se agita pentru club si apoi s-a retras
Comment
-
Nai cum, vorbe-n vant, daca era asa, cred ca aveam si eu acum atestatul de taxi luat, ca si in cazul meu era vorba ca daca am anul de carnet facut pot lua atestatul "pe naspa" si degeaba, am fost cu tata la o scoala de soferi unde ne-a spus acel director de la firma de taxi sa ne ducem ca cica se rezolva 100% si degeaba, astept pana la anul in toamna, totul este cum scrie in legislatie, n-ai cum altfel.
Comment
-
Pot efectua cursurile practice de invatare a conducerii unui vehicul pe drumurile publice si persoanele care nu au inca varsta minima prevazuta de lege pentru categoria sau subcategoria din care face parte vehiculul respectiv, dar nu cu mai mult de 3 luni inainte de implinirea acesteia.
Comment
-
Nu incepe cu 2 luni inainte !!! Asa am facut eu si o mai am mai putin de jumatate din orele practice si le termin pana la sfarsitul lunii, iar eu abia in noiembrie fac 18 ani ! O sa treabuiasca sa mai stau pe bara pana fac 18 ani, apoi dupa ce bag dosarul inca vreo 7-10 zile pana la examene si o sa iau ore suplimentare, ca altfel e nasol ! Deci, daca te apuci cu o luna inainte e numai bine ! Tu acum faci cum vrei ! Eu iti zic ce am facut eu si ca nu o sa imi fie chiar bine ! Numai bine !
Comment
-
Faza cu scoala de soferi la 16 ani e o aberatie .. Doar pentru scutere poti sa faci la 16 ani si e mai mult legislatie .
Cel mai bine de scoala te apuci cu o luna inainte sa faci varsta ca daca dai la 18 ani si o zi sau 18 ani si 15 nu e mare chestie unde ai asteptat atata mai astepti 15 zile .. parerea mea ..
Comment
Comment