Salut as vrea si eu sa va intreb care e varsta minima la care poti incepe scoala de soferi si voi la ce varsta ati facut scoala de soferi si cat de greu vi s-a parut
Varsta Minima Incepere Scoala de Soferi
Collapse
X
-
varsa minima 17 ani si 9 luni ..... pentru mine a fost usor si frumos fiindca imi place sa conduc la nebunie .... si cand faci ceva din placere nu are cum sa fie greubafta si pune mana si invata si fii respectos in trafic (eu nu prea sunt dar imi fac datoria sa le spun viitorilor soferi sa fie cum nu sunt eu chiar daca am 3 luni de cand am permis
) )
Interactive Design Lights & Sound <- click
-
cum zice si pirvu_alex la 17 ani si 9 luni, eu am luat pe 17 decembrie (aproape 3 luni)) sincer, nu mai condusesem deloc cand am inceput scoala, si mi se parea imposibil condusul(sa nu te speri), dar dupa mi-am dat seama ca este foarte foarte usor, conduc cu mare placere.si in aglomeratia care este acum in orase este chiar usor sa te "bagi", dar cu grija.
P.S. este mult mai usor, si inveti mai repede cand incerci sa inveti la 18 ani, sau mai tarziu putin, dar nu de la 30-35 in sus(pentru unii). BAFTA!!!
Comment
-
exact. cu 3 luni inainte de implinirea celor 18 ani
asa am facut si eu, abia asteptam, insa e cam nasol ca faceam ~2-4 ore pe saptamana, sa ma incadrez in alea 30, dar am facut 20 si ceva pt ca dupa parerea instructorului nu mai aveam nevoie( greseala zic ) dar am luat din prima si sala si traseul ;)
bafta la scoala" Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "
Comment
-
Nu poti sa incepi de la 16 ani, crezi ca n-as fi inceput eu de la 17? Ca si cei de mai sus, am inceput la 17 ani si 9 luni, fix cand aveam varsta asta m-am inscris la scoala iar examenul de sala l-am dat in a 2-a zi de 18 ani), care evident il picasem dar am luat din a 2-a fara probleme. Bafta si sa mergi la scoala cum te invata aia ca incepatorii, frane cu ambreiajul calcat si alte alea, crime
.
Comment
-
si mai ales cand schimbi din tr 1 in tr2 , trbuie sa ai o "pauza" de aproape o secunda, adica nu direct , ca la liniute) de vreo 5-6 ori minim mi-a zis intstructorul asta
)
si nu, nu poti incepe scoala la 16, mai nou la 16 ani se da B1 din cate am auzit ( cea mai mare tampenie posibila ) , pentru B de la 18 fara 3 luni
bafta;)" Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "
Comment
-
la mine a durat 2 saptamani cursuri(la care am fost) si orasu depinde cum vorbeam cu instructoru sa ma duc...............
Vreau sa spun ca au fost super frumose orele alea pe care le-am facut prin oras,chiar daca la inceput eram speriat..........pe parcurs devine frumos
Alpine 9853r-> Audison->dls ms6a->full active
-> Alpine v12 mrd-m605->jbl pb1220
Silent Coat.
Comment
-
Pentru mine scoala de soferi a fost o distractie, am facut-o la 19 ani, mi-a placut la nebunie sa conduc si imi place si acuma, un sfat din partea mea, inainte sa te inscrii la scoala de soferi pune mana pe cartea de legislatie si incepe sa o "mananci" pentru ca in 30 de ore cat tin orele nu ai timp sa inveti atatea, faci cum ti-am zis eu si nu o sa ai probleme, mergi la scoala cu lectia invatata, a si sa nu uit, sa mergi la toate orele de legislatie pt ca te ajuta foarte mult. Bafta.sigpic
Comment
-
daca zici tu asa e.......nu vreau sa te contrazic...........dar hai sa vedem ce faci tu cu scoala ca am mari pretentii de la tn))....................ori din prima ori deloc [-(
Alpine 9853r-> Audison->dls ms6a->full active
-> Alpine v12 mrd-m605->jbl pb1220
Silent Coat.
Comment
Comment