Varsta Minima Incepere Scoala de Soferi

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

daca's neglijent = )) ...asta e pieton 6 luni...mai am 3 luni de ispasit

Comment

Da ce ai facut Logane de te-au condamnat in halul asta?
      sigpic

Comment

Micuztu o incepi si tu cu vreo 3 luni inainte sa faci 18 ani,eu asa am facut.Dupa majorat la cateva zile am dat sala.
        Bafta
        sigpic
        !

Comment

17 puncte pentru categoria B ?? voi auziti ce vorbiti ? acu 2 ani e imposibil sa fi fost, pentru ca in vara( 24 iunie ) fac 2 ani. am prins chestionare

si in plus am auzit ca vor sa introduca 30 intrebari/chestionar si sa fie min 26 raspunsuri corecte ( probabil doar zvonuri raman )
          " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

multumesc pentru sfaturi...sunt de mare ajutor...acum am o problema...eu nu am facut nici 17...mai am vreo 3 luni...pe la anu pe vremea asta o sa incep scoala

Comment

3 luni la B si 6 luni la C parca..
              LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICA
              Enter the Matrix

Comment

abia astept sa incep si eu scoala...desi mai am...este unul din singurele lucruri care imi plac de cand eram foarte mic si inca nu am apucat sa le fac...pe sosea(ca pe strazi de tara...)

Comment

LA 20 de ani ar trebui modificata legea. Eu ma ingrozesc numai cind ma gindesc ca niste copii de 18 ani o sa ajunga la volanul unor masinii puternice.

Comment

USR1.........dar ce mai spui atunci de unele tari din america in care poti lu-a permisul de la 16 ani?)
                    Alpine 9853r-> Audison->dls ms6a->full active
                    -> Alpine v12 mrd-m605->jbl pb1220
                    Silent Coat.

Comment

nu ar trebui schimbata la 20 ani ar trebui facut un test psihologic mai amanuntit...ca unii au probleme la mansarda...si mai ales parintii ar trebui sa se gandeasca inainte sa cumpere sau sa dea masina copilului....

Comment

De la 1 ianuarie s-a schimbat cate ceva pe la scoala.Iti da un caiet al cursantului in care iti semneaza in el prezentele la legislatie si calificativele la teste.Toata chestia asta cu legislatia dureaza cam 2 saptamani.Trebuie sa ai prezentele si bineinteles testul final luat cu minim 22 de pct pt ca instructorul sa te ia la orele de condus.Esti obligat sa porti acel caiet cu tine la orele de conducere pt ca instructorul sa-ti semneze fiecare sedinta.Durata scolii este de minim 5 saptamani.Proba teoretica se poate da in ziua in care faci 18 ani.

Comment

foarte tare...o sa dau scoala in prima zi si in a2-a a3-a fac majoratu k sa ma duc cu masina)

Comment

eu am inceput scoala inainte cu 2 luni de a implini 18 ani. din cate am inteles scoala trebuie sa tina minimum o luna (in acte). cat depre examen poate fi dat imediat dupa 18 ani. eu am facut lunea 18 ani , miercuri am fost la sala, vineri traseul si carnetul. din pacate carnetul se elibera urmatoarea zi si a trebuit sa stau un weekend fara sa conduce desi eram admis. :d Bafta tuturor

Spune cineva de testul psihologic... mie nu mi s-a parut ceva relevant. in afara de testarea reflexelor altceava nu se face chiar daca testul e facut, desi acum nu se mai fac exista scoruri fixe pentru testul psihologic si fisa medicala.

Comment

acum depinde si de fiecare medic...mie nu mi se pare normal ca la testul psihologic sa-ti testeze decat reflexele....sincer ar trebui sa fie putin mai amanuntit...ca sunt o gramada de nebuni pe sosele...

Comment

stim cu totii cum se trec aceste teste psihologice sau medicale

In contract scrie minim 5 sapt de scoala de la inceperea scolii
                                Iar scoala se poate incepe cu 3 luni inainte..dar chiar nu ii vad rostu...eu unu m-am apucat cu o luna jumate inainte..si am lalaito destul de mult..

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google