Probleme Cu Politia Cu Stikerele Logan Club

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

da seba,baieti..eu unu nu semnez dar sunii in club care sunt mai timizi si au permisul luat mai de putina vreme si sunt mai fricosi
    eu unu orcum nu suport politia deloc...si nu le semnez nimic
    ei zic ca nici cu parasolar n u ai voie pe masina
    politai ... ca la gorj nu o sa mai intalnesti oriunde in tara asta de cacao
    Last edited by crististreulea; 30 April 2010, 14:51.

Comment

Stai linistit ca si in Alba sunt politisti ..., apropo, am vazut la televizor cu ceva timp in urma, ca ARR-ul l-a oprit pe unul cu un Logan si l-a pus sa isi dea jos pleoapele. De asta ce ziceti?
      Last edited by crististreulea; 30 April 2010, 14:51.
      sigpic

Comment

@aleex_costy: pai ce mi-ai dat acolo am pus si eu, doar ca articol din regulamentul de circulatie. eu nu am chef de judecata cu ei, si de fapt cu nimeni, asa ca mai bine cred ca as prefera sa dau jos parasolarul, dar inainte de asta o sa il pun sa imi explice de ce e omologat parasolarul din dotarea masinii, ca pe mine ma incurca de mor cand il las in jos, ocupand foarte mult din vizibilitate cand e perpendicular pe axa pamantului, deci mult mai jos decat parasolarul meu, care este din folie si vad prin el, spre deosebire de cel din dotare care este opac.

dar mai am o intrebare...treaba cu parasolarul nu tine de RAR? ca la urma urmei e folie, cu care politia nu are treaba. la fel si cu pleoapele...doar RAR-ul se poate lega de tine, nu politia, ca nu incalci nici o regula de circulatie...

@adyshor: exact de aia ziceam si eu cu pleoapele...control RAR pe autostrada si l-a pus pe om sa le dea jos. dar l-a pus RAR-ul, nu politia. deci asa cred ca ar sta treaba si cu folia de pe toata masina, ca doar e autorizatie RAR nu de la politie.
        Last edited by B 83 RMJ; 26 April 2010, 17:57.
        Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

si taximetristii cum au parasolar pe fata cu numele firmei ? ...nu are cum sa iti de-a amenda de asa ceva
          Logan TAXI http://www.loganclub.ro/forum/logan_...4.html?t=27374

Comment

da chiar...in brasov au parasolar din autocolant in culoarea caroseriei...si pe autocolant apare nr de tel la care faci comanda de taxi. in caz de doamne fereste o sa il interb pe cap de creta cum sta treaba cu ei...ca ei pun si pe luneta parasolar din autocolant.
            Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

eu unu nu dau jos nimic de pe masina ma judec cu ei.. si o sa il dau si pe politai in judecata pe politai pe parte civila
              i-am mai zis la unu dupa ce mi-a zis"ti-o trag eu tie" replica
              "i-o tragi lu m@t@" de ci va dati seama ce inculti sunt
              scuze ptr limbaj dar exact asa e
              doar nu e tara lu papura voda

Comment

pe luneta numai este voie nici la taxi de ani buni ... dar sunt unii care isi pun pe tota luneta "naic"

Comment

da pe partbriz e voie?care e limita legala?
                  dar stii cum e daca cun pe x si y de la caschetari scapi relaxat ca de...noi i-am invatat asa

Comment

unii zic ca e limita...am auzit vreo 2 idei...dar degeaba...doar din auzite nu rezolvi nimic. trebuie un articol de lege. si m-as mira. si tipul de la firma care mi-a schimbat folia mi-a zis clar ca pe parbriz nu se pune nimic. si nu i-am solicitat sa imi puna nimic, l-am intrebat si el foarte de treaba mi-a zis.

Comment

si in final?concluzia?

Comment

concluzia e ca nu au ca ce sa iti faca pt parasolar sau cu stikere L.C deacat sa sugereze

Comment

eu il cred pe omul de la firma de folii...mi-a zis ca a avut control de la RAR din bucuresti si i-au zis clar...nimic pe parbriz. deci nimic. de aia nici nu ma iau dupa zvonuri. ca asa zic si eu ca e legal ca am eu pe masina...si se duce vorba-n sat. asta e, sunt cu musca pe caciula, si astept sa vad ce cap luminat ma mai opreste. pana acuma de 2 ori am fost oprit pentru folii, niciodata nu s-au legat de parasolar sau stikere. dar amandoi saracii habar nu aveau unde sa se uite pe autorizatie!!! sa nu mai zic ca primu din ei, mi-a cerut direct talonu`, nu m-a intrebat de autorizatie...si nu i-am dat talonu'.

Comment

asta mi s-a intamplat si mie cu folia...nu stia nici macar unde sa se uite de transparenta
                            Last edited by crististreulea; 30 April 2010, 14:54.

Comment

Astea sunt doar motive, daca tine, tine, daca nu a incercat si omul. Poate, poate ii iese de-o bere. Nu va lasati intimidati de asemenea specimene, daca vad ca esti tare pe pozitie, o lasa mai moale imediat.

Comment

Am facut itp la rar(imi expirarse, n-am stiut si mi-au luat talonul). Aveam de asemenea pe masina stikere logan club si parasolar pe fata din folie plus pleoape la faruri. Dupa mine politaii care-ti iau talonul pentru asa ceva fac abuz.
                                Last edited by crististreulea; 30 April 2010, 14:55.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google