If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Din cate am inteles eu de la un politai limita o reprezinta suportul oglinzi interioare.
Daca o pui mai jos te poate lua RAR daca vor,acum depinde si de politai daca is ai naibi.
Vai seba ai patit ceva cu politia?ca vad ca ultimu post e cam ...
Ma mir ca poti vorbi asa despre niste oameni,fie ei si politai.
...
n-am nimic cu POLITISTII, chiar ii respect. ba mai mult, am politist(a) in familie...
n-am treaba decat cu militienii si unele gunoaie din specia "militian"...
nici nu-i de mirare ca e unitatea de masura a inteligentei e "tianul", cu submultiplul "militianul"...
Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
in primul rand eu as zise sa se schimbe numele thread=ului in "probleme cu politia cu tuningul la logan" )sau ceva de genul acesta.
in al doilea (cu toate ca s-ar putea sa tina si la noi putin) dati exemplu acele mcv-uri van. (cum au "folii" pe "geam"?)
Traim, traim, dar cat ii mai lasam sa-si bata joc de noi.
Dar cum spuneam: nu mai au pe ce da amenzi si s-au pus pe tunning acum. Parca ce facem noi la masini ii pune in pericol pe altii. Asta le e inteligenta! Bine ca ai nostrii din Pitesti sunt mai altfel! Cred ca au mai multa minte si sunt mai receptivi la tunning.
bia astept sa ma opreasca un politai in strada pentru folii, sa il intreb de ce ma opreste, ca e treaba RAR-ului nu a lui, si sa vada de tampitii care trec pe rosu. daca comenteaza ceva, ii dau cheile de la masina si ii zic sa vorbeasca cu titularul (ca masina nu e pe numele meu). asta daca incepe cu figuri, bineinteles. ca daca e de treaba vorbesc cu el frumos. si daca o sa ma intrebe cineva vreodata de stikere, o sa ii zic ca cel de la rovigneta ma deranjeaza cel mai mult, si asta fara nici o minciuna. chiar ma incurca pe parbriz de mor...
Este ordin intern vis a vis de folii. Am un prieten, mi-a zis ca sa luat seful de ei sa dea foliile jos de pe geamurile fata(aveau inchise si pe fata) bineinteles neomologate. Oricum daca sunt omologate, nu au ce comenta, doar daca e vreunul dus cu capul, dar ma cert cu el pana imi da drumul, si nu ma las.
nu iti omologheaza nimeni folie mai inchisa decat cea cu transparenta de 73%. daca tu pui timbru cu transparenta de 73% si folie de 50% asta nu inseamna ca e omologata.
si la noi cam toate masinile de politie au folie neomologata kear si radarele cele noi mam uitat expre sa vad si nu au niciun fel de timbru si sant prea ankise decat trebuie
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment