asa stiu si eu ca nu mai e voie deloc pe fata...nici la llumar nu mai pun pe fata din cate stiu...a fost un pr si nu au vrut sa-i mai puna
Probleme Cu Politia Cu Stikerele Logan Club
Collapse
X
-
am pus articolul mai sus (punctele 10 si 11). nu era asa acum 3 ani, ca eu am citit legislatia de 2 ori in ultimul an. scrie clar transparenta pentru geamurile fata, si pentru geamurile spate si luneta. folie se pune pe fata, dar cea mai deschisa, care practic nici nu iti dai seama ca e folie. e pentru protectie mai mult, cum zicea cineva mai sus.Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
Comment
-
Nush ce sa zic baietii dar militia din gorj e cam a dracu eu sunt din vulcan din hunedoara si de fiecare data cand mai trag si eu o fuga la gorj in sadu ma opreste militia si-au facut un obicei culmea este ca de fiecare data am parte de alt agent ca daca ias retine macar pe unu sa ii facx o reclamatie pt ca de fiecare data cand ma opreste am totul ok si ma lasa sa merg mai departe
Comment
-
data viitoare intreaba-l de ce te-a oprit. daca da raspunsul magic "control de rutina" poti ridica geamul si sa pleci linistit, pentru ca nu mai exista asa ceva. pun pariu ca data viitoare nu te va mai opri.Computer, did we bring batteries?... Computer?...
Comment
-
si te infunzi singur. te mai baga si la fuga... si nu o sa ai castig, ca iti gaseste el ceva, ca sa invoce motiv pentru care te-a oprit, si tu ai fugit de el.Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
Comment
Comment