Accident - Caruta Pe Drum National - Rog Sfaturi

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Mai oameni buni ce nu intelegeti....Peruzzi ai ingrosAT tu cu mana ta ce trebuia dar mai baga in ecuatie si cuvantul INDICATOR...
    De ce se mai face si referire la cuvantul INDICATOR??

Daca exista indicatorul atunci caruta nu are ce cauta PE DRUM...daca nu exista poate circula.

Comment

Eu ma retrag denisa sa ne tii la curent.Succes

Comment

Zi clar drumurile nationale , in municipii SI pe pe drumurile la începutul carora exista indicatoare de interzicere a accesului. Adica in afara de drumurile nationale si de municipii mai este interzis si pe drumurile care au
        indicator.

In fine o lungim aiurea fara rost. Denisa sa ne tii la curent. Grija mare la deciziile pe care le vei lua

Comment

Hai sa fiu mai explicit si sa fac o referire,,si aici inchei..
          Daca eu cu loganul intru pe o straduta mica dintre blocuri pot sa o fac pt ca am voie,,,dar unul cu o duba de 3,5 tone nu poate intra pe aceiasi strada pt ca are indicator in capatul acestei stradute.
          Daca acel indicator nu ar exista atunci si acel autovehicul (duba) de 3,5 tone poate intra pe straduta.

Sau treaba cu masinile ce depasesc 7,5 tone pe anumite strazi au interdictie,,sau treaba cu tirurile care au voie sa mearga doar pe centurile oraselor si nu prin centrul lor.
          Asa si cu ce sa intamplat cu Denisa,,,daca pe drumul ala NU EXISTA vreun indicator atunci carutasul avea voie sa circule.

Aici inchei si sper din tot sufletul ca Denisa sa scape cat mai ieftin din acesta afacere urata..SUCCES,,Si Doamne Fereste de alte evenimente in trafic.

Comment

Ivane, exista 3 tipuri de drumuri unde este interzisa circulatia carutelor:

1. Pe drumurile nationale.
            Pe orice drum national este interzisa circulatia carutelor. Nu precizeaza nici o exceptie. Deci, drum national => interzisa circulatia carutelor.

2. In municipii.
            Daca e municipiu => interzisa circulatia carutelor.

3. Pe drumurile la începutul carora exista indicatoare de interzicere a accesului.
            Asadar si prin urmare, daca e, spre exemplu, un drum judetean, caruta are voie sa mearga, daca exista un indicator de interzicere, nu mai are voie sa mearga.

P.S. Eu inca nu ma retrag daca n-ai inteles.
            sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

Vitriol,,conform acelui art.71 asta se intelege,,,Stii prea bine ca toate legile sunt interpretabile si se aplica ce ii convine celui ce aplica legea.
              Adica care da banul gros....si Denisa zine si noua pe ce segment de drum ai avut accidentul? in ce localitate,,intre ce localitati ca sa elucidam misterul??

Aaa si ca sa nu existe loc de interpretari gresite trebuia sa scrie astia asa..
              1..pe DN-uri si municipii este interzisa sau strict interzisa cu desavarsire circulatia vehicolelor cu tractiune animala
              2..pe drumurile judetene au voie sa mearga,,,dar daca gasesc indicatorul sa terminat cu plimbarea
              3...Eu am inteles,,,doar ca se lasa loc de magarii,,si aici sper ca esti de acord cu mine...
              Last edited by Ivan Marian; 18 June 2010, 01:30.

Comment

Originally posted by denisa View Post
                ......................................
                Pe drum national, circuland cu viteza de 90km/h pe bord - ............................
                Deloc nu esti atent.
                Deci avea voie caruta pe acolo sau nu?!
                sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

Ivan Marian, pentru prima data ma amuz de ceva zilele astea - sa fim seriosi, pe DN nu au voie carutele. E cum spun si ceilalti, punctuatia si formularea sunt clare si nu lasa loc de interpretari in articolul in cauza.

Acum revenind la politie: agentul mi-a sugerat sa iau legatura cu carutasul, mai ales "ca si el voia sa ia legatura cu dvs.", sa imi exprim grija etc. si cand i-am sugerat ca poate dosarul s-a impotmolit din cauza imposibilitatii omului de a-si plati trusa de recoltare a sangelui pt. stabilirea alcoolemiei si m-am si oferit s-o platesc eu, a fost de acord ca poate fi o idee buna. La fel si cu expertiza medico-legala. Agentul mi-a mai zis si ca daca se externeaza carutasul si nu se prezinta pt. expertiza ii va da si amenda pana vine...

Mi-a dat de inteles ca foarte probabil se va stabili vina comuna - eu pt. nerespectarea distantei regulamentare in trafic, soldata cu accident, el pt. circulatie pe drum european si tot asa...Pe scurt, cam cum spuneati voi mai sus - clar o intelegere intre noi ar fi cel mai fain.
                  Acum, dupa parerea mea, lucrurile stau cam asa: daca las totul sa mearga conform procedurii, pot sa astept mult si bine ca omul sa-si plateasca ce are de platit pt. ca dosarul sa fie pus la punct si trimis la parchet, dupa stabilirea zilelor de ingrijiri medicale, si ma mai pot trezi si cu cine stie ce pretentii din partea lui. Pot incerca sa-i propun s-o impacam cumva, fiind clar vina comuna.
                  Pana una-alta, maine voi incerca sa gasesc omul - la spital inca - sper sa nu ! - sau acasa si sa vad ce vrea el. In functie de asta, ma orientez.

Nu stiu cat de coerenta am fost - e tarziu, dar nu mai am rabdare pana maine, ca maine vor fi altele de spus, dar sper sa intelegeti povestea. Multe multumiri si sigur va tin la curent.
                  Logan Ambition 1.5 DC

Comment

Am zis si ma repet...am inteles si stiam ca pe DN carutele nu au voie.
                    Am zis doar ca legea este interpretabila si dupa cum zicea si Seba ai mare grija ce se scrie in raportul politiei!

Comment

si culpa comuna e discutabila. ala nu avea voie acolo, prin simpla prezenta a cauzat circumstante favorabile producerii accidentului. scheiss egal ca io l-am vazut sau nu, daca nu era acolo, nu-l pocneam. daca era masina in locul lui si-l pupam in cur, eram bun de plata. corect? legea e clara, interpretarea tine de cat de mul vrem sa fim oameni. aici intervine culpa comuna, ca da, n-am cascat ochii, dar cota cea mai mare din vina o are carutasul ca nu avea ce sa caute acolo. mai ales ca avea la dispozitie un drum lateral pt carute. o vorba veche zice ca domnia si prostia se platesc. as completa ca nu neaparat prostia, ci neatentia. de cele mai multe ori, neatentia.
                      Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Am gasit carutasul - va fi externat luni si vom mai avea o discutie atunci.

In orice caz, lui nu-i spusese nimeni nimic despre plata trusei aleia si a expetizei... Oare discutiile astea se fac in functie de cum i se pare agentului ca arata omul cu care sta de vorba? In sfarsit, sa iasa omul din spital si sper sa ne intelegem cumva - acum, responsabila ca i-am facut praf caruta ma simt si eu, chiar daca imi e foarte clar ca nu avea ce cauta acolo cu ea si indiferent de ce va stabili politia.

Tangential subiectului - e plin orasul de carute si drumurile nationale care trec pe aici la fel - e sezon de munci agircole. Ce lege, ce regulamente?
                        Logan Ambition 1.5 DC

Comment

Originally posted by moses View Post
                          doar o parere..............

caruta nu avea ce cauta pe DN, dar ti s-ar parea normal ca atunci cand intri poate pe interzis sa te buseasca unul frontal doar pentru ca el venea pe sens unic? (aici exagerez, recunosc).
                          buna asta .
                          pai nu asa ti se pare normal ? ce cauti tu pe interzis ? Nu ti se pare normal ca daca ai cedeaza ,si se urca unu pe tine care are prioritate ,sa fii vinovat ? daca esti pe interzis si da frontal in tine e 100% vina ta ,si doar a ta, nu vad care ar fi interpretarea sau ce ar putea fi de interpretat .
                          incercati sa va intelegeti cumva si gata ,eventual reparatia atelajului sa il faci pe RCA , si masina sa ti-o repari pe casco .
                          Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

Erau nişte comentarii înainte de postul meu, în care dacă trăgeai o concluzie la ce s-a scris, ar fi reieşit "dă-l în mă-sa de căruţaş că n-avea ce căuta acolo". aşa este, e greşeala lui, dar asta nu înseamnă că trebuie să intrăm în toate căruţele care merg pe DN-uri. şi am recunoscut că am exagerat în comparaţia făcută.
                            a good plan today is better than a perfect plan tomorrow

Comment

@denisa- Buna! Nu lasa deloc sa bage politistii chestia cu "nepastrarea distantei regulamentare" etc. Nenea ala nu avea ce sa caute cu caruta pe DN! Multa bafta!
                              LOGAN CLUB CALARASI - FII POLITICOS IN TRAFIC!

Comment

Dal in judecata!!!

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google