Din cate imi aduc eu aminte si in codul vechi scria si ceva de folositu muzicii prea tare , dar de aia cu franatu din timp si acceleratu prea brusc nu am gasit nimica.
Conducere Ecologica !? + Cazier Nou !?
Collapse
X
-
Originally posted by san View PostCa sa folosesti o masina nu trebuie sa stii musai cum functioneaza si cum se depaneaza. Nu strica dar nu trebuie musai. Asa cum, pentru a folosi un calculator pentru a scrie un mesaj pe un forum nu este necesar sa stii vre-un limbaj de asamblare sau de programare. Nici aici nu strica dai ai habar de ele dar nu sunt necesare.
.....................................
E adevarat ca sunt unele persoane care nu deschid capota decat atunci cand pun lichid de spalat parbriz, si cu toate astea nu au probleme cu sofatul.
Poate te plimbi vreodata cu masina prin varful muntilor si ti se strica masina. In cazul asta, daca ai un briceag d-ala ca a' lu' MacGyver si putine cunostinte despre mecanica (pe care le inveti in scoala de soferi), poti pleca cu ea de acolo fara sa te obosesti prea tare. Daca nu stii mecanica si ai doar briceag... o sa ramai blocat acolo.Last edited by vitriol; 24 August 2010, 20:55.sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.
Comment
-
Conducerea eco se poate realiza pe drumuri pe masura. la noi in jud. bihor drumurile sunt sub orice critica, ba imi rup masina catre satu mare ba imi sparg cauziucurile catre arad. mai bine sa nu misc masina deloc.
din pacate toti pustanii crescuti pe manele si otv abia asteapta sa ajunga la volan si sa fie primul la semafor. nu mai conteaza cine e langa tine, cine sta in apropiere, etc.
doar sa para ei smecher de oras...
Comment
-
offtopic1: atata timp cat un motor fara delcou nu exista, cat timp motor cu axa cu came in chiulasa nu exista, dar in schimb exista doar motoare de saviem cu repartitor si reglaj centrifugal de avans la pompele de injectie, intrebarile de mecanica nu-si au rostul. pt ca daca militia noastra a ramas la dacia 1300, ims si camioane zil, poa' sa se-mpuste linistiti cu totii, ca io unu nu le duc lipsa.
offtopic2: nu urasc guvernul, pur si simplu sunt alergic la prostie si nesimtire.
offtopic3: ar trebui ca nimeni niciodata sa nu plateasca vreo taxa legata de drumuri in tara asta, la ce poteci de munte avem in centrele oraselor...
...
...
...
offtopic n: dracu' sa-i ia de nenorociti!Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
Haaaaam mai auzit azi o duda.
Nu mai ai voie sa dai de permis auto decat daca ai 8 clase.foarte tare.pana acum erau doar 4clase obligatorii.sa vedem acum cum mai fac rromi rost de permise,ca multi dintre ei nu cred ca se incadreaza in criteriul asta.Fara Semnatura.
Comment
-
S-ar putea sa terbuiasca pe bune 8 clase pentru a putea da de permis , mi se pare oarecum normal , in a6a a7a inveti fizica de baza unde spune care e treaba cu inertia corpurilor, cu fortele care actioneaza asupra unui automobil . E o chestie foarte mica insa un gibon cu 4 clase care conduce un "mertzan coada de randunica" s-ar putea sa nu stie chestiile astea , si sa nu poata intelege de ce nu se opreste el in 2 metrii de la 100/h si apoi sa te trezesti cu el spunandu`ti ca tu esti de vina ca te-ai oprit mai repede ca el , nu ca n-a pastrat el distanta , unele chestii chiar te ajuta pentru a intelege unele fenomene . Din partea mea ar trebui facut mult mai drastic examenul de permis(sa faca traseu de noapte , poligon , iesire pe autostrada si condus si la viteze mari ) , dar cum la noi in tara totul este o caterinca , nu vad de ce permisul nu se poate lua la caterinca ... una e sa faci accident din teribilism/ghinion/nesansa si alta e sa fii prost facut gramada si sa mai omori si pe altii ...Daca prostii ar zbura, ar fi intuneric.
Comment
Comment