Dupa cum zice si titlul in urma cu cateva zile am avut un accident cu un golf3 care nu sa asigurat inainte de a face stanga pentru a intra in peco.Politia a venit la fata locului a constat ca este vinovat(neacordare de prioritate la schimbarea directie de mers), sa mers la politie sa facut proces verbal copie dupa rca-ul vinovatului.Am mers la firma la care era asigurat(astra)m-a programat pentru a face expertiza agentul constatator, acum astept sa vad cum o iesi.Mi-e ciuda deoarece cu 2 zile inainte facusem itp-ul si schimbase-m capete de bara, baterie ,bujii ,kit distributie , stergatoare etc, o pregatisem pt cv timp de acum in colo...
Masina dupa parerea mea este cam dauna totala, cum sa fac sa imi recuperez repede banii de la ei deoarece nu as vrea sa imi pierd timpul si banii pe drumuri facute de aiurea.Casco nu am la ea.
Masina dupa parerea mea este cam dauna totala, cum sa fac sa imi recuperez repede banii de la ei deoarece nu as vrea sa imi pierd timpul si banii pe drumuri facute de aiurea.Casco nu am la ea.
Comment