Testul Poligraf Va Fi Folosit La Asigurarile Casco!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Testul Poligraf Va Fi Folosit La Asigurarile Casco!

Tocmai ce am vazut la tv ca toti asiguratorii casco vor fi dotati cu Teste Poligraf(Detectoare de Minciuni).
    Datorita numarului mare de clienti care incearca sa pacaleasca firmele casco,,acestia au dreptul mai nou sa i-si testeze clientii daca mint sau nu in legatura cu avaria masinii.
    Daca pici testul poligraf...adio bani/reparatie,,,daca iei testul abia apoi i-ti repari masina pe asigurarea casco.

si o sa mai aibe clienti..doar de la LEASING ))))
    sigpic
    "BRABUS" STYLE

Comment

nici in instanta testul poligraf nu este considerat proba propriu-zisa dar asiguratorii ar face orice numai sa ia bani nu sa si dea. ei trebuie doar sa primeasca carute cu bani...in rest au arici la buzunare.
      Ratacit in spatiu...

Comment

cred ca se potriveste cel mai bine..."HOTULUI DE HOT II ESTE FRICA"

la mine s-au calicit sa nu-mi despagubeasca aripile spate care au fost ondulate mai demult intr-un accident ...
        sigpic
        "BRABUS" STYLE

Comment

Au luat-o razna astia. In curand or sa ceara si permise port-arma
          In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

Cred ca testul poligraf ar trebui sa-l faca si asiguratorul atunci cand se face contractul , sa vedem cat sunt de seriosi atunci cand vine plata reparatiilor.Ca promit marea cu sarea.

Comment

E o mare prostie.Daca e adevarat sa vedeti voi cati vor fii respinsi.

Comment

inteleapta decizie,eu sunt total pentru asa ceva.....uoof ce tara,ce legi,ma intreb cine este "managerul" care a gandit asta?!

Comment

Daca vine unu mai emotiv...pai ala pica testul chiar daca nu vrea sa traga pe cineva in teapa
                  In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

Sunt ceva de genul celui care a gandit aberatia aia de lege a presei. Pai nu au baza de date comuna?

Comment

asta e ca aia cu pasapoartele "biorezonante"

cand o sa ne ducem sa cerem despagubiri o sa ne anestezieze ne deschid toracele ne fac un by pass si operatie pe creier si abia atunci daca mai supravietuim avem dreptul sa ne gandim sa indraznim sa cerem reparatii pe casco

Comment

Acum sa fim seriosi...Numai eu stiu din experienta personala a cunoscutilor mei ca multi dintre ei si-au lovit masinile intentionat,,,sau le-au zgariat peste tot ca sa fie masina reparata/revopsita,,etc..
                        Cazul pe care l-am vazut la tv a fost cu unul care ii luase masina foc si inainte de al despagubi l-a supus testului poligraf asiguratorul.
                        A zis omul ca s-a simtit ofensat si jignit dar nu a avut incotro si s-a conformat lor...adica a facut testul.

Comment

Working...
                        X
                        Anulare DPF
                        Politica de Securitate Google