Se Poate Schimba Pe Rca?
Collapse
X
-
Fiind intr'o parcare incidentul, e posibil ca asiguratorul sa faca "galagie" si sa nu'ti dea acceptul de reparatie. Cel mai bine: declarati ca s'a intamplat pe partea carosabila, erati amandoi stationati si cand a vrut dna sa plece te'a acrosat.If it ain't broke, don't fix it!
-
maine sper sa-l schimbe...am fost la ralbex si un spoiler fata de origine ajunge la 584 lei+vopsit cred ca ajunge la 9 mil
in caz ca nu vrea sa-l faca euroinsul ii zic cucoanei sa-mi dea 4 mil si mi-l vopsesc pe asta...id messenger:merlan.alexandru
Comment
-
Subscriu la opiniile de mai sus:
1. Euroins - o companie de care trebuie sa te feresti.
2. Daca spoilerul e doar frecat, se rezolva prin reparatie, NU il vor schimba.
3. Nu cred ca daca il spargi tu se va rezolva mai bine, desi este o solutie. In fond femeii nu trebuie sa-i pese ce si cum, cata vreme plateste asiguratorul (daca va plati...).
Intelege-te cu ea daca e posibil. Scapati amandoi de multi nervi si umblatura.The future is already here - it's just not very evenly distributed. - W. Gibson
Comment
-
Am fost azi la euroins cu femeia dupa ce am stat in hol o ora jumate...ne-au bagat in seama... in fine ne-au pozat masinile.. si mi-au dat acceptu de reparatie cu inlocuire spoiler
am adopta varianta cu surubelnita)
merci mult de sfaturi acum sa speram ca si platec la fel de repede.id messenger:merlan.alexandru
Comment
-
revenind cu ultimele detalii....bara a fost inlocuita cu o parnaie de bara care nicimacar nu se potriveste adica am loc sa bag defetu intre far si bara unde e sigla de la dacia...culoarea nu se potriveste...ce pot sa fac pt ca macar bara sa fie de origine...?id messenger:merlan.alexandru
Comment
-
Pai nu mai ai ce face,operatia (reparatia) reusita, pacientul mort. Daca ai semnat devizul, kaput. Daca nu, nu-l semna si ameninta-i cu CSA, ca tu vrei EXACT ce ai avut in loc, nu plastice made in India.
Daca nu rezolvi, cauta la dezmembrari si poate ai noroc, dar pe banii tai.
Bafta.
Comment
-
Re
Originally posted by bullet88 View Postrevenind cu ultimele detalii....bara a fost inlocuita cu o parnaie de bara care nicimacar nu se potriveste adica am loc sa bag defetu intre far si bara unde e sigla de la dacia...culoarea nu se potriveste...ce pot sa fac pt ca macar bara sa fie de origine...?
Inainte sa semnezi ar fi trebuit sa te uiti atent la reparatie si daca nu iti convenea ceva il amenintai,cum a spus si colegul,cu CSA (Comisia de Supraveghere al Asigurarilor) un fel de OPC in materie de asigurari.Pana la proba contrarie ramai cu paguba!
Am patit-o si eu cu RCA si m-am lecuit...daca mai lovesc masina si nu e grav ma duc direct cu ea la Casco si ii zic ca am lovit-o de copac in spatele blocului si gata!
Am Full Casco si fara frasiza,ma doare la basca!
Astia de la Rca te pun degeaba pe drumuri si cauta sa iasa ei mereu la suprafata(mai ieftin)...stiti si voi cine mai iese la suprafata!)
Comment
Comment