Am inmatriculat logan laureate ph 2 acum trei zile.
1.Iei un formular de fisa de inmatriculare de la un xerox.
2.Il vizezi la fisc cum ca ti-ai platit impozitul +inca ceva privind inmatricularea70ron
3.Platesti la BCR sau CEC 30 ron pentru nu stiu ce
4.Mergi la rar pt. Securizarea cartii de identitate28 ron
5.Pana la trezorerie mergi la circa financiara sa-ti calculeze ei cat te taxeaza(dureaza doua zile lucratoare)
6.Platesti ca mutu ca nu stii pentru ce dai banii,eu am platit820ron
7.Mergi la serviciul inmatriculari si iti alegi numere la rand(40ron)sau preferentiale(850ron)
8.Platesti tot fara sa stii de ce rovinieta,ca sa aiba astia bani sa mareasca pensiile,ca drumuri oricum nu fac
gata,cred.
Faci copii dupa factura,civ,ci,si afli mai bine de la un centru de copiere ca aia stiu de toate.Mie pct.5 mi s-a parut absurd,scrie pe civ ce noxe sunt,masina e noua,de ce le trebuie doua zile sa faca o inmultire nu stiu.
Totalul,fara benzina si timp pierdut,e de vreo 1200 ron
1.Iei un formular de fisa de inmatriculare de la un xerox.
2.Il vizezi la fisc cum ca ti-ai platit impozitul +inca ceva privind inmatricularea70ron
3.Platesti la BCR sau CEC 30 ron pentru nu stiu ce
4.Mergi la rar pt. Securizarea cartii de identitate28 ron
5.Pana la trezorerie mergi la circa financiara sa-ti calculeze ei cat te taxeaza(dureaza doua zile lucratoare)
6.Platesti ca mutu ca nu stii pentru ce dai banii,eu am platit820ron
7.Mergi la serviciul inmatriculari si iti alegi numere la rand(40ron)sau preferentiale(850ron)
8.Platesti tot fara sa stii de ce rovinieta,ca sa aiba astia bani sa mareasca pensiile,ca drumuri oricum nu fac
gata,cred.
Faci copii dupa factura,civ,ci,si afli mai bine de la un centru de copiere ca aia stiu de toate.Mie pct.5 mi s-a parut absurd,scrie pe civ ce noxe sunt,masina e noua,de ce le trebuie doua zile sa faca o inmultire nu stiu.
Totalul,fara benzina si timp pierdut,e de vreo 1200 ron
Comment