inca nu s-a definitivat formula de calcul a taxei, oricum este o porcarie.
Taxa de prima inmatriculare
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Zi-mi ce motorizare are si ce norma de poluare si iti zic cat costa.
Comment
-
Da, intradeva da 500 de euro. Eu stiam ceva de 200 euro pentru Logan 1,4.
Comment
-
Originally posted by andreiDa, intradeva da 500 de euro. Eu stiam ceva de 200 euro pentru Logan 1,4.
Pentru euro 3 costa destul de mult... pentru cielo era in jur de 22 milPentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
Deci sunt bune calculatoarele alea la ceva.:d
Comment
-
eu am platit pe 06.06 07 160 euroi (564 RON) 1,4 Euro 4.
nu inteleg de unde a scoso < stress > ca are motor euro 3,daca a platit asa s-a intepat.
calculatorul de pe forum e bun da acelasi rezultat cu cel de la finante,daca ii dai datele corecte.
Comment
-
Hai sa va spun si eu cum sta treaba cu prima inmatriculare daca ai leasing pe Loganel si aici vorbesc din proprie experienta: Vine o factura cu servicii inmatriculare de 615 lei in prima luna. Apoi, dupa ce ai terminat de platit toate celelalte....asigurari....numere....alte servicii si taxe speciale....unde se mai adauga inca vre-o 600 lei, esti multumit de faptul ca ai terminat si urmeaza sa platesti rata la leasing in fiecare luna. Si aici faci o mare greseala. La o luna dupa....mai vine o factura cu servicii inmatriculare....care reprezinta de fapt taxa de prima inmatriculare in valoare de 670 lei (in cazul meu: Logan 1.4 mpi euro4) si pe care initial o ignori crezand ca e o greseala de la ei. Suni la reprezentanta la gibonii aia acolo si ei iti spun ferm sa stai linistit ca nu e decat o eroare de la RCI (cea mai slaba firma de leasing din Romania)...si sa imi vad de ratele mele in continuare. Ok, toate bune......pana ieri cand primesc un telefon de la o gibonitza de data asta de la ei de la firma (RCI) care ma anunta vesela ca am o restanta de 670 RON si daca nu o platesc....se intampla lucruri grave. Va inchipuiti cam ce fericit sunt sa mai dau aproape 700 lei din buzunar acum cand ma gandeam sa plec si eu in concediu.....
Concluzia: Nu optati pentru aceasta varianta de creditare pentru ca veti avea de aface cu niste giboni.....si veti intampina foarte foarte foarte multe probleme care te golesc de bani!
Comment
Comment