Sau la o alta masina luata in leasing de la VOLKSBANK LEASING unde dovada taxei de poluare a fost platita initial recuperata si radiata masina si apoi reinmatriculata si platita alta taxa de poluare pe 07.01.2013 cand eu am achitat integral leasingul si-am stat 10 ore sa ridic certificatul de inmatriculare (eliberat in aceiasi zi) si chitanta plati taxei de poluare de 820 euro, fara sa banuiesc ce se intampla si de ce erau asa agitati cand am achitat integral contractul si vroiau sa revin peste 10 zile !
Acum nu imi dau seama ce sa intamplat de fapt cu aceasta masina ! Oricum bine ca am inmatriculat-o fara probleme desi este de domeniul tampitilor sa ai 2 proprietari pe CIV cu acelasi nr si acelasi proprietar fara alte explicatii+ o taxa de poluare achitata in aceiasi zi !
DOVADA AICI
Acum nu imi dau seama ce sa intamplat de fapt cu aceasta masina ! Oricum bine ca am inmatriculat-o fara probleme desi este de domeniul tampitilor sa ai 2 proprietari pe CIV cu acelasi nr si acelasi proprietar fara alte explicatii+ o taxa de poluare achitata in aceiasi zi !
DOVADA AICI
Comment