If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Pana la urma a rezolvat cineva ceva cu restituirea taxei conform ordonantei, aia cu cate 20% pe 5 ani?
Eu am fost de 3 ori la fisc si de fiecare data mi s-a spus ca nu sunt gata normele de aplicare!
in carte ai un cod care se termina in E3 sau E4 (in partea din stanga sus cum deschizi cartea - la specificatii)
Daca masina in cauza este benzina 1.4 MPi, sigur este E4 ptr ca eu am avut un Logan 1.4 din 10.2006 si era E4
Salut ,pentru cei care doresc restituirea taxei de poluare si se incadreza in ani mentionati, se pot depune cereri la agentia fiscala de care apartineti.Cel putin aici la Bistrita se iau cereri pentru restituiri.
Acte necesare: -cerere de restituire de la agentia fiscala
- copie si original dupa certificatul de inmatriculare si cartea de identitate a masinii
- copie si original dupa buletin sau C.I.
- un extras de cont pentru virarea banilor.
Nu s-a cerut dovada efectuarii platii, (chitanta sau altceva), doar numarul de chitanta si suma achitata,care trebuie trecut pe cerere.
Sper sa va fie de ajutor,succes.
Buna seara. Eu am masina cumparata in august 2006 si pana acum nu m-a interesat subiectul taxa de poluare/etc ptr ca nu m-a pus nimeni sa platesc nimic.
Lamuriti-ma si pe mine: daca vand masina cumparatorul trebuie sa plateasca vreo taxa? Multumesc.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment