AJUTOR - Itp Expirat Si Talon Confiscat

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

PS: daca ai itp-ul expirat nu te despagubeste nici un asigurator, daca da vreunul cu masina peste a ta, nici pe RCA-ul lui nici pe CASCO tau (daca ai)

NU MAI DEZINFORMATI - HABAR NU AVETI CUM STAU LUCRURILE DAR FACETI PE MORALISTII PE AICI!!!
    Art. 26 din ord.CSA nr 20/2008 arata ca se despagubesc si prejudiciile produse chiar daca pagubitul " nu a respectat obligatiile legale de ordin tehnic cu privire la starea si siguranta vehiculului respectiv"

Comment

Asa o fi. Ne scuzati domnu' bandit, va rog frumos sa ne nu injurati (totusi n-am omorat pe nimeni si nici nu circulam cu ITP-ul expirat), ca nu mai facem.
      Hai sa iti spun eu cum stau lucrurile pe aici, ca vad ca nu ai tu habar. Citeste regulamentul si fii politicos.
      Nu toti avem dreptate intotdeauna, si daca dezinformam, nu o facem cu rea credinta.
      Intotdeauna se va gasi cineva sa lamureasca o problema, si toti vom invata.
      Ce inseamna sa nu fiu moralist: sa il incurajez sa circule si in viitor cu ITP-ul expirat, ca e cool?

PS; cand scrii cu majuscule, in acceptiunea forumurilor, inseamna ca tipi la cineva.
      Last edited by mr.K; 14 March 2011, 16:13.

Comment

Contractul de asigurare (nenorocita aia de polita) are pe spate, scris cu litere minuscule, un paragraf in care scrie clar ca nu poti fi despagubit daca nu ai ITP. Dar asta este NUMAI la CASCO!

La RCA nu este nevoie sa ai ITP valabil in toate situatiile, ca sa fii despagubit (daca masina stationa si ti-a lovit-o cineva, nu se aduce in dicutie ITP-ul pagubitului...)

Asadar, se vede cine este bine informat pe aici si cine vorbeste dupa auzite prin piata. Apreciez oameni ca si Cosmin ruz si Dan Gutu.
        _
        B 48 C U P - Ligheanul Agitat

sigpic

Comment

Eu ii apreciez pe cei care au ITP valabil. Si RCA valabil.
          Un cunoscut a fost lovit de unul cu o rabla fara RCA si ITP valabile, asa ca si-a facut masina pe CASCO lui.

Comment

mr.K...+1..............
            sigpic
            "BRABUS" STYLE

Comment

Working...
            X
            Anulare DPF
            Politica de Securitate Google