Nerespectarea indicatiilor ag. de circulatie, prin refuzul de a se pune in miscare fiind oprit in prelungirea B-dului Muncii, cu ocazia curselor ilegale auto.
Retinere Permis; Contestatie PV
Collapse
X
-
nu stiu exact despre care drum ii vorba dar daca ii drumul care merge la emerson ii drum public nu ii privat...LAUREAT 1.5 DCI
INTILNIRE LoganClub DUMINICA
Enter the Matrix
Comment
-
Mare greseala ca nu ai semnat PV cu luarea la cunostinta a acestuia si cu consemnarea catorva mentiuni.Ca sa poti sa faci contestatie iti trebuie PV, acesta poate sa ti-l trimita la 30 de zile de cand ai comis-o iar contestatia la 15 zile de cand ti s-a inmanat PV deci la tine e cam tardiva chestia.
Comment
-
..din cauza idiotilor de militieni !!!
Salut !!! Am citit toate postarile si pot sa spun ca am trecut prin asha ceva (ma refer la faptul ca mi-au luat permisul fiindca asha au vrut muschii lor) si-ti zic : FUCK THEM !!! Dupa ce-ti vine PV -ul , TE DUCI FRUMOS LA JUDECATORIE ,LA JUDECATORUL DE SERVICIU CU PV-ul SI O DESCRIERE AMANUNTITA A SITUATIEI(pe asta o scrii tu de mana !) SI DUPA CE LE PREDAI JUDACATORULUI ACESTA URMEAZA SA-TI ELIBEREZE UN CERTIFICAT DE GREFA CU CARE TE DUCI FUGUTZA LA MILITIE SI-TI IEI PERMISUL ( pe loc )!!!! Poate ti-am fost de fos ca tare m-as bucura sa le dai cu tifla-n nas prostilor !!!! Si nu uita sa pui si vreo ,,2-6'' martori !!!!Martori cu care vii la termenul al 2 lea deoarece la primul termen ceri amanare ptr. a prezenta martorii !!!!!
...shi sa stii ca trebuia sa semnezi PV -ul !!! FUCK THEM ALL !!!!LOGANIST CONVINS !!!
Comment
-
astazi am fost la politie si am facut o cerere pentru eliberarea unei copii a PV sa pot face contestatie, si apoi o sa depun contestatia.
O sa va tin la curent cu desfasurarea intamplarii.
O sa merg sa fac si niste poze in locul unde am fost parcat, pentru a avea cat mai multe probe la dosar.
Comment
-
Originally posted by Calin_UKU View PostAm zis cu respect domnule agent eu nu is de acord si nu semnez asa ceva, nu am deranjat cu nimik nu is pe un drum public si nu ni s-a facut reclamatie de proprietari drumului, el nu si nu.
Succes.sigpic
Comment
-
Calin 2 intrebari am pt tine:
1.De unde stii in mod sigur ca acel drum este proprietate privata?
2.Ce cautai totusi acolo cu masina daca stiai ca este drum privat?
Sfat...mai bine astepti sa treaca 30 de zile...pt a nu fi bagat mai apoi la violarea unui domeniu privat...adica sa ti se dea permisul si sa fii acuzat de incalcarea dreptului de proprietate si sa iei si vreo amenda babana in sensul asta si mai apoi exista riscul ca acel drum sa fie drum public si sa faci Tam tam de pomana....Toate bune si sper sa se rezolve!
Comment
Comment