ITP Expirat, Dar Nu Am Serie CIV.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• ITP Expirat, Dar Nu Am Serie CIV.

Buna ziua,
    Mi-a retinut politia certificatul de inmatriculare pe motiv ca imi expirase ITP-ul, dar nu ma pot programa la RAR sa il fac pentru ca astia imi cer pe site o serie a cartii de identitate a masinii "CIV" . Eu nu am trecuta in Cartea de Identitate a masinii aceasta serie ci doar seria caroseriei "VIN" si cea a motorului. Am constatat ca la rubrica unde trebuia sa completeze RAR-ul din Cartea de Identitate a masinii, cea cu omologarea individuala nu este mentionat nimic,.. nici un nr.. Iar pentru omologarea asta la schimbarea proprietarului banuiesc, iti trebuie ITP valabil... dar pt ITP la RAR trebuie sa ai CIV
    In concluzie: Am Cartea de Identitate a Masinii, NU am serie CIV, ITP valabil, deci nici talon. Cum reusesc sa-mi recuperez talonul ???

La tel. la RAR nu raspunde nimeni. (E vorba de un Logan cumparat nou in 2008)
    Last edited by loganboy; 28 November 2010, 18:44.

Cum sa nu ai seria CIV?
    Pune o poza cu CIV.
    ECUFix
    Please don't visit my homepage!

Comment

pe partea de sus a CIV este trecuta seria nu o data , ci de mai multe ori apare pe CIV. O idee unde sa o cauti, cum deschizi cartea , pe paginile interioare , dreapta sus .
      Poti la fel de bine sa mergi cu cartea sa iti faci programare la ghiseu la RAR , nu trebuie neaparat online .
      Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

Cartea in sine este CIV, vezi seria ei.
        Pe talon ai trecuta seria care iti apare pe carte.
        sigpic
        Ambition 1.5 dc

Comment

Cartea de identitate vehicul are seria pe prima pagina, acolo unde este trecut propietarul,in partea de jos,sau in interior pe pagina a3a,in partea de sus-dreapta,la CIV-urile tip nou.Seria este de gen ''A-123456''.
          LOGAN--> <--TOYOTA

Comment

Originally posted by dan.gutu View Post
            Cartea de identitate vehicul are seria pe prima pagina, acolo unde este trecut propietarul,in partea de jos,sau in interior pe pagina a3a,in partea de sus-dreapta,la CIV-urile tip nou.Seria este de gen ''A-123456''.

Adica cifrele de sub codul de bare vrei sa spui ? Numai ca la mine nu apare semnul minus intre litera si cifre, si nefiind in chenarul albastru nu m-am prins...

Originally posted by loganboy View Post
            Adica cifrele de sub codul de bare vrei sa spui ? Numai ca la mine nu apare semnul minus intre litera si cifre, si nefiind in chenarul albastru nu m-am prins...

Da,.. este codul de bare si jos pe prima pagina,.. si uitandu-ma mai atent mai in stanga este si o holograma pe care daca te chiorasti bine scrie RAR. Eu ma asteptam sa fie pe-acolo pe langa folia securizata si nu am luat in seama codul ala de bare de pe prima si a treia pagina, mai ales ca si folia aia securizata are un cod de bare cu niste cifre.. Stiu ca o sa radeti de mine dar ce sa fac,.. e prima masina la tineretea mea.. )
            M-am programat in sfarsit... Multumesc pentru raspunsuri.

Originally posted by dan.gutu View Post
            Da,.. este codul de bare si jos pe prima pagina,.. si uitandu-ma mai atent mai in stanga este si o holograma pe care daca te chiorasti bine scrie RAR. Eu ma asteptam sa fie pe-acolo pe langa folia securizata si nu am luat in seama codul ala de bare de pe prima si a treia pagina, mai ales ca si folia aia securizata are un cod de bare cu niste cifre.. Stiu ca o sa radeti de mine dar ce sa fac,.. e prima masina la tineretea mea.. )
            M-am programat in sfarsit... Multumesc pentru raspunsuri.[/QUOTE
            Last edited by loganboy; 29 November 2010, 15:29. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Working...
            X
            Anulare DPF
            Politica de Securitate Google