nu te contrazic Ivan,dar am si eu prieteni care au trecut prin asta,si au castigat,dar totul depinde doar de martor,daca au pus pe PV,desi pana cand am plecat eu de acolo nu au oprit pe nimeni!dar problema e ca poate si apoi sa puna,dupa plecarea mea,aratandu-i martorului inregistrarea video!stiu ca am gresit,asta,o,u din greseli invata,si prima mea abatere de genu asta!nu vrea sa ma scuz,dar sunt si eu om si pot gresii,mai ales seara pe la 8 cand nu mai este aglomeratie pe strazile din craiova!
Cum procedam la intalnirea cu Garcea?
Collapse
X
-
acum pe tine te contrazic,nu e asa,martorul trebuie sa vina in instanta si sa spuna ce a vazut!nu mai trebuie martoru sa vina sa spuna ca nu am vrut sa semnez,sa isi dau si ei seama ca nu am semnat!PV vine prin recomandata?Am pierdut multe in viata,dar niciodata nu mi-am pierdut respectul fata de cei care-l merita!!
Comment
-
Daca au avut camera si te-au filmat nu cred ca au mai oprit vreun martor.
Deaia nu cred ca au oprit pe cineva in trafic ca sa constate ca nu ai vrut tu sa semnezi pv-ul.
Mai bine te milogeai de ei si recunosteai greseala si poate scapai mai ieftin si daca iti dadeau amenda totusi le ziceai sa ti-o dea in asa fel incat sa nu ramai fara permis.(Pt centura sau viteza maxima admisa).
Si eu mai comit greseli intentionat sau fara sa vreau dar daca ma prind in flagrant am ciocul mic si joc de glezne.
Si eu am depasit intr-o comuna pe linie continua cu 90 la ora si cand m-au vazut politaii in fata lor,,,hop pe dreapta.La inceput ei catre mine actele la control si ai depasit domnule pe linie continua cu 90 la ora...asta e stai si tu pieton o luna,,,la care eu cu milogeala din start,,,sefule stai asa ca nu e asa,,,am bagat diverse motive si mi-au dat pana la urma amenda de viteza si m-au iertat de linia continua.
Am primit 3 mil amenda si am platit 1,5 mi in 48 de ore cand am ajuns in Bucuresti si 4 puncte.
Uneori vorba dulce mult aduce,,asa si tu ,,macar incercai varinta mea si nu aia cu justitia.Sper sa scapi si sa ne spui si noua pe forum rezultatul procesului.
Comment
-
am avut 2 fete in masina!si intre timp a ajuns si procesu verbal acasa si uimitor a aparut un martor pe PV!Si militieni mi-au mai dat si pt buletin!Am pierdut multe in viata,dar niciodata nu mi-am pierdut respectul fata de cei care-l merita!!
Comment
-
si ce-o sa spuna martorii tai? ca unde ai depasit tu nu era marcaj continuu?
daca ti-au trecut cele 48 h, poti sa faci o contestatie, ca sa mai lungesti boala.
daca faci acum contestatie, se va termina ori la inceputul verii cand iau magistratii vacanta, ori toamna tarziu cand se intorc din vacanta.
cert e ca vei incerca marea cu degetul. asta pentru ca e cam dificil sa-ti faci o aparare cu care sa indupleci judecatorul.
ca un sfat: mai bine ramai pieton acum, decat la vara cand va fi timp frumos si concedii...Computer, did we bring batteries?... Computer?...
Comment
-
da e un sfat bun si asta,dar luni o sa iau o decizie cand ma voi intalni cu un avocat!PV l-am ridicat pe 29(vineri)deci,48h include si luni?martorii mei vor spune ce va trebuie dar am inteles ca mai pot face si altceva,platesc amenda la jumate si apoi pot face contestatie,si in caz ca pierd raman cu ea deja platita!voi ce ziceti,aveti idee daca asa e?Am pierdut multe in viata,dar niciodata nu mi-am pierdut respectul fata de cei care-l merita!!
Comment
-
da,si in caz ca o sa castigi ...nu o sa ti-o poti recupera...poate doar la impozit .Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
eu va dau un sfat. in dialogul cu gaborul nu e bine nici sa il ataci prea mult cu ordine de serviciu certificate metrologice autorizatii si alte tampenii. si ne e bine sa faci pe smecherul si flegmaticul cu el. eu am patit-o rau. ma opreste un echipaj in Ploiesti pentru depasire pe contrasens. incep si fac pe" jmecherul" sa imi dea legitimatii peste legitimatii si ordine de serviciu. mi le arata omu si imi cere actele, iar eu i le arunc in brate. si el ce cerdeti ca face. le da drumu intr u canal din acela cu zabrele. aveam tot buletin permis talon rca rovigneta.
replica lui ma scuzati dat le ati aruncat nu intra in atributiile mele de serviciu prinderea actelor aruncate. o zi buna va doresc. s a suit in masina si a plecat.
am ramas KO
Comment
Comment