si RCA si Rovigneta le-ai mai recuperat? sau a trebui sa iti faci altele.. cred ca faza asta cu aruncatul a intrecut toate amezile) Permis 60 de lei talon 40 de lei buletin ?? lei
Cum procedam la intalnirea cu Garcea?
Collapse
X
-
LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the Matrix
-
Nu am avut rabdare sa citesc toate posturile din thread si poate voi pune o intrebare care s-a mai discutat aici sau in alta parte unde tot nu am apucat sa citesc...daca sunt oprit de radar si stiu ca intr-o oarecare masura am depasit viteza legala pe acea portiune de drum, sunt ei obligati sa-mi intocmeasca pv pe loc si sa ma amendeze sau pot numai sa-mi ceara actele si sa ma gasesc cu amenda in CP dupa cateva saptamani?
Mentionez ca NU a trebuit sa semnez nimic.
Comment
-
Originally posted by $$ilvviu View PostSuper baiat.
Eu in locul lui iti suspendam permisul si amenda pentru depasire pe linie continua (asta am inteles ca a fost motivul pt care te-a oprit) plus amenda pentru neprezentare acte.
@danid se poate sa ti vina si acasa .
Comment
-
Originally posted by darksid3 View Post...te-a facut varza
Comment
-
da...mai sunt si politisti destepti...tocmai mi-a zis sotia ca a vazut un politist in biblioteca...a studiat 2 carti mari si groase cu legislatie....toata ziua.Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.
Comment
-
@marx pare rau pt tine dar te-a facut la loc comanda. Si-a batut joc de tine.
Si ca sa revenim la oile noastre. In majoritatea cazurilor agentii au asupra lor cam toate documentele alea mai putin ordinul de serviciu in original care ramane la birou pentru ca de f multe ori se face un singur ordin pentru mai multe echipaje. Daca tii motis sa il vezi te invita frumos la sectie sa ti-l arate si dupa aia sa te tii ca te-ai dat zmeu, mai ales daca pe ordinul de serviciu nu scrie f clar ce trebuie sa controleze. O sa se apuce sa iti ia masina la purificat de o sa iti vina a plange. Nu sunt toti asa de prosti cum e vorba in folclor si te fac cu legea in mana.sigpic
Comment
-
Marx te intreb si eu ceva fara suparare...Ce te-a determinat sa ii arunci actele in fata?
Hai ca te iei cu el in gura,ca ai gresit sau nu,ca are sau nu are actele lui de control,,,,dar sa arunci actele tale in fata lui sau in brate sincer iti spun ca nu am mai auzit asa ceva.
Daca tu ai fi fost in locul lui cum ai fi procedat daca unu iti facea la fel?
Eu cred ca acel politai a fost prea finut cu tine ca altul te lua la puricat si mai tare dupa ce facusei.
Comment
-
Am vb un week end cu un amic care e avocat. Si mi-a zis ca toata lista aia care circula pe net o fabulatie. Agentii nu sunt obligati prin lege decat sa se legitimeze, restul documentelor se prezinta in instanta. Si din "restul" ala de documente o parte sunt considerate clasificate si nu se prezinta nici macar acolo. Unul din documentele astea este faimosul ordin de serviciu. Legea le perminte sa emita un serie de alte documentele care sa il inlocuiasca, un astfel de document este planificarea saptamana(lunara). Atestatul ala care ii permite sa conduca masina MAI il au toti cei care conduc macar o data o masina care apartine institutiei. Se da unul singur general in care zice ca are voie sa conduca autovehicule ce apartin MAI conform dispozitiilor sau necesitatilor departamentului din care fac parte, sau daca radarul era stationat... el era in masina dar nu circula cu ea, asa ca nu ii trebuie.
Ca si concluzie in momentul in care stiti ca ati gresit cel mai bine e sa faceti ciocu mic si poate poate beneficiati de clementa.
La radar sunt f f f rare cazurile in care un PV este anulat. Cam singura sansa e sa nu se vada bine nr masinii, daca acesta se vede bine..... sanatate.sigpic
Comment
-
eu stiu 100% ca ai dreptul sa vezi inregistrarea pentru ca procedura intocmirii procesului vrebal sa fie completa. si mai e o faza. daca te ia radarul mobil (logan cu radar) un alt echipaj te va opri peste 1 sau 2 km. il lasi sa completeze pv. te duci la instanta si invoci faptul ca nu cele ce a scris pv este agentul constatator. agentul constatator este cel din loganul cu radar nu cel ce va opreste si scrie pv. eficienta 50 60 %. cunosc persoane care au reusit sa scape.
Comment
-
-
@marx: de ce esti asa de insistent?
Hai sa fim seriosi, daca ai fost oprit de radar, inseamna ca ai depasit viteza legala! Daca te-ai deplasa cu viteza legala nu te-ar opri ca si-ar pierde si ei timpul numai...stim cu toti ca exista toleranta de 10km/h si mai greseste si ceasul din bord putin.
Cel mai bine este ca sa-ti tii gura si daca nu esti de acord sa contestezi. Stii ca ai comis-o, asumati responsabilitate.
Daca te-a prins in mijlocul intersectiei "trecand" pe rosu desi ai avut verde, nu stiu cum se rezolva, ramai fara permis, asta e, nu prea are "muritoru" cum sa-si dovedeasca adevarul in acest caz...
Chiar si daca punem la o parte suspendarea permisului (pe nedrept) si plata unor amenzi (pe nedrept) si ramane doar "umilinta" si pata pe mandria ta, nu cred ca merita acesta efortul pe care ar urma sa depui in fata instantei(de banii investiti sa nici nu vorbim)
Incearca sa fi mai prudent si daca tot se intampla sa fie, lasa organu sa se bucure...
Comment
Comment