Cum procedam la intalnirea cu Garcea?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

pai cind o sa stau eu in masina si el in ploaie linga portiera mea atunci o sa ii spun domnu' politist,deocamdata e invers asa ca tot garcea ramine.

Comment

eu nu ma dau jos. daca are treaba cu mine sa vina el la masina. Nu sunt sigur, dar parca nici nu am voie sa ma dau jos...

Comment

Cel care sta la pinda la 50 m de intersectiile alomerate sa vada cine nu da prioritate la treceri de pietoni in loc sa dirijeze circulatia este Garcea, caraliu s.a.m.d..Cel ce dirijeaza circulatia este DOMNUL Politist. Si am bagat de seama ca cei noi au si invatat naravurile celor vechi. Si atata timp cat "jmecherii" cu super masini fac curse iar "melitianul" chiar atunci se uita in alta parte iar fraierii cu masini normale sunt amendati pentru ca nu poarta centura ei se numesc tot Garcea. Tot respectul pentru cei ce i-si fac datoria indiferent de gradul de pile cunostinte si relatii a participantilor la trafic dar ei sunt foarte putini iar in Braila aproape de loc. Si nu cer sa fie de treaba cu mine, cer sa fie al-dracu' si cu cei cu pile.
        Cel mai lent 1,6 8v

Comment

Legea este valabila pentru aia fara pile si cu dacii ! ) restul trec pe langa...
          Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

Originally posted by Rocri
            Cel care sta la pinda la 50 m de intersectiile alomerate sa vada cine nu da prioritate la treceri de pietoni in loc sa dirijeze circulatia este Garcea, caraliu s.a.m.d..Cel ce dirijeaza circulatia este DOMNUL Politist. Si am bagat de seama ca cei noi au si invatat naravurile celor vechi. Si atata timp cat "jmecherii" cu super masini fac curse iar "melitianul" chiar atunci se uita in alta parte iar fraierii cu masini normale sunt amendati pentru ca nu poarta centura ei se numesc tot Garcea. Tot respectul pentru cei ce i-si fac datoria indiferent de gradul de pile cunostinte si relatii a participantilor la trafic dar ei sunt foarte putini iar in Braila aproape de loc. Si nu cer sa fie de treaba cu mine, cer sa fie al-dracu' si cu cei cu pile.

De acord. Ce poti sa zici?!

Comment

Respect politistii care nu sunt corupti.Ceilalti sunt niste CRETINI pentru mine.Numai bine tuturor.
              Facebook: https://www.facebook.com/CrisGarage

Comment

ar trebui sa ii respecti mai bine pe aia coruptzi daca nu vrei sa ai permisu luat.
                eu respect pe toata lumea care ia spaga
                E nesatisfacuta...vrea viteza mai multa...vrea sa atinga 100 in mai putin de 1 secunda

Comment

Daca esti disciplinat in trafic nu are cum sa-ti ia permisu.Recunosc ca am mai facut si eu prostii dar am scapat .Numai bine
                  Facebook: https://www.facebook.com/CrisGarage

Comment

iam respectat si degeaba.toate amenzile care le am luat au fost 80%ilegale si doar 20% pe bune:radar ,centura etc
                    nu merita nici un gram de respect atata timp cat exista abuzurile.
                    am stat 4ani in strainatate si stiu cum vorbeste un politist corect si civilizat.acolo spaga nu exista,e o rusine.la noi e modul lor de viata.
                    cel mai mult au putut sa ma enerveze cu amenda care am luato pentru geamurile ionizate,omologate la pitesti exact cum au si ei pe loganul radar.
                    daca nu aveam omologare imi luau si talonul.ce sa fac sa ma judec din nou cu ei si sa pierd timp si bani la avocati?

Comment

Originally posted by suru
                      cel mai mult au putut sa ma enerveze cu amenda care am luato pentru geamurile ionizate,omologate la pitesti exact cum au si ei pe loganul radar.
                      Te contrazic aici militienii au pe unele masini cu radar folie neagra(ca noaptea) atat pe geamurile din fata cat si pe cele din spate si luneta...Te-ai putea lua "la tranta" cu ei dar tinand cont de faptul ca esti taximetrist...nu te vad prea bine dupa aceea.
                      sigpic

Comment

@suru: din pacate romania mai are pina la politist necorupt. doar e romania...
                        eu faceam scandal, mare scandal! fa copie la amenda si pune-o pe forum. atasez eu si poza cu radarul din timisoara, cel albastru cu folie. sa vada si lumea ce GARCEA idioti avem.
                        iar valeriuciprian are dreptate , tu fiind taximetrist, te f... garcea de te rupe daca te mai prinde prin oras.
                        @zenit: eu zic ca ceea ce a patit suru, nu era un garcea, era un militian! deci mai rac ca si garcea! am prieteni in M.I. si stiu ca e garcea. iau spaga, te poti intelege cu ei, te iarta dar stiu si de gluma. chiar el imi trimite bancuri cu garcea :d
                        personal am fost oprit ca am trecut pe rosu. le-am spus ca eram eu cu tatal meu in masina si am tecut pe verde plin, unde ei au inceput sa urle ca descreieratii ca ei sint oamenii legii si ca ei au dreptate. mda... tipic militienesc. chiar acceleram si am intrat in intersectie cu 80km/h ca sa prind verde si tatamiu in acelasi timp imi zicea sa o calc ca e verde. deci n-aveau dreptate.
                        mai odata m-au oprit si m-a pus sa ridic capota. mi-a zgiriat cu o surubelnita seria la masina, mi-a zgiriat ambele aripi fata, stilpul la masina si protbagajul. ama uitam stupefiat cum imi zigiria dobitocul masina! tatamiu era si el in masina si deja era rosu la fata si incerca sa stea clam pe scaunul din dreapta.
                        a culminat cu interogatoriul: de ce masina acum este albastra si: peste seria masinii este doar lacuit, aripa dreapta a fost roz, aripa stinga a fost neagra, masina a fost bej, portbajaul este negru. mi-a caut fata .. tatamiu a explodat, s-a dat jos din masina si mai ca era sa-l bata.
                        am raspuns clar: fata a fost lovita si s-au schimbat aripile, am pus banda izolatoare cind am vopsit masina ca sa nu acopar seria, dupa care am luat banda izolatoare jos si s-a lacuit, bejul este o culoare nasoala si am facut revopsire de masina, toate portbagajurile la mercedes sint vosite negru!
                        de fapt stia el de ce facuse ce facuse, dar nu era corect cum facuse. tot un garcea, la schimbarea obligatorie a talonului a gresit ultimele 3 cifre la seria caroseriei. asa ca a trebuit sa reschimb talonul si asta se intimpla la 2 ani dupa ce s-a dat legea cu imatricularile sub 8ani.
                        era cit pe ce sa-l pun sa-mi revopseasca masina.
                        alta data am intrat in depasire unui tir cisterna. dupa depasire ma opreste garcea ca am depasit unde aveam semn cu depasirea interzisa si ca pe jos este linie contiuna. pe jos era asfaltul turnat de 2-3 zile, deci nici o linie. tirul fiind lung, avea si viteza, in fata era liber cit vedeai cu ochii. asa ca n-am calcat masina. cind eram indreptul cisternei, a aprut si semnul cu depasirea interzisa, doar ca eu nu aveam cum sa-l vad.
                        asa ca au vrut sa-mi ia carnetul. n-am vrut sa-i dau carnetul, i-am zis ca il arat, sa faca ce vrea el dar carnetul nu il dau! am facut scandal si pina la urma a lasat-o mai moale, nu mi-a luat carnetul dar a zis ca-mi da amenda. cind mi-a zis suma (nu retin) mi-au sarit toti dracii din mine! in final a zis ca totusi terbuie sa-mi dea o mica amenda, macar pe cea mai mica, da trebuie sa-mi dea deoarece m-a oprit. ce gindire la el... daca tot m-a oprit. ca sa plec si sa scap de ei, am acceptat.
                        asa ca, garcea e peste tot! din fericire sint si politisti si asta nu trebuie uitat!
                        daca stiu ca am dreptate, fac scandal. daca stiu ca am dat-o in bara, asta e, e doar vina mea si tac, semnez si platesc.
                        ma dor degetele de la scris )
                        Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

am sa merg azi la avocat sa vad ce pot face.
                          printre altele nu am avut centura.ok.sunt de acord am gresit.
                          parasolarul nu e omologat.clar a doua penalizare,dar geamurile sunt perfect legal facute.
                          acum trebuie sa vad ca la mine amenda e ciudata.
                          am doar 2 puncte penalizare pentru centura dar mia bagat 11 puncte amenda pe acelasi proces pentru geamuri si parasolar.
                          daca folia nu era legala trebuia sa iau vreo 6-9 puncte penalizare cu retinere de talon.nu mai inteleg nimic.
                          au procedat cu mine ca si la piata.

Comment

ironia soartei:garcishorii astia care patruleaza sau sunt pe radar au marea majoritate LOGAN-uri ,le putem spune si lor loganisti?DOAMNE fereste!!!sa le prpunem sa se inscrie si ei in club , poate scapam si noi mai ieftin...)
                            Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

Originally posted by suru
                              am sa merg azi la avocat sa vad ce pot face.
                              printre altele nu am avut centura.ok.sunt de acord am gresit.
                              parasolarul nu e omologat.clar a doua penalizare,dar geamurile sunt perfect legal facute.
                              acum trebuie sa vad ca la mine amenda e ciudata.
                              am doar 2 puncte penalizare pentru centura dar mia bagat 11 puncte amenda pe acelasi proces pentru geamuri si parasolar.
                              daca folia nu era legala trebuia sa iau vreo 6-9 puncte penalizare cu retinere de talon.nu mai inteleg nimic.
                              au procedat cu mine ca si la piata.
                              suru tie acolo pe proces adica la articolele legilor nu se refera nici unu la folii unu se refera la centura si altu la faptu ca ai sirena girofar blitzuri etc...

sigpic

Comment

Originally posted by bitza
                                ar trebui sa ii respecti mai bine pe aia coruptzi daca nu vrei sa ai permisu luat.
                                eu respect pe toata lumea care ia spaga
                                ce tare esti )

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google