Salut. Am si eu o nelamurire

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Salut. Am si eu o nelamurire

Intr-o dimineata cand ma deplasam la serviciu fiind somnoros am acrosat oglinda unui fiat punto si spre rusinea mea nu am oprit sa vad ce i s-a intamplat fiat-ului. Am vazut ca oglinda mea nu are nimic ,m-am uitat in oglinda retrovizoare sa vad daca fiatul a patit ceva .nu. La o prima privire nu patise nimic. Buuun. Ma trezesc la cateva zile in trafic ca ma opreste o masina de politie. Ce-am facut? Ati acrosat oglinda unui fiat........etc. Soferul era in masina mi-a luat nr. Si direct pe goarna la politie cu declaratie cu tot ce-a patit. M-au invitat cei 2 politai in duba la ei : Aere de superioritate ,discutau f deschis la capatul celalt al telefonului cu posesorul fiat-ului. Imi spun sa completez si eu o declaratie prin care sa recunosc ca eu sunt vinovat. Eu nedorind sa le usurez munca nu am acceptat pt ca omul cu fiatul nici nu a vrut sa vina sa stam de vb. Le-am spus politistilor de constatare amiabila:nu se mai poate pt.ca a trecut nu stiu cat timp. Vazand ca nu cedez mi-au dat o citatie sa ma prezint peste vreo 4 zile la politie sa ma intalnesc cu fiatul. Ce m-a surprins pe mine a fost ca nu pot sa cad la intelegere cu pagubitul [din spusele politistilor] sa-si retraga plangerea si ca o sa trebuiasca sa-mi suspende permisul + amenda [fuga de la locul "accidentului"]. Ati mai avut careva experiente asemanatoare? Ce ma sfatuiti sa fac? Va salut.

teoretic, ce spun ei e foarte corect, pare rau pentru tine ...

daca ala s-a dus la politie, a declarat, si tu in 24 ore nu te-ai prezentat ... bad luck

tot ce poti sa faci e sa dai de fiat, sa ii dai asigurarea, pacifist ... daca nu vrea ... asta e ...

si totusi, tie ti-ar conveni sa ti-o traga unu si sa fuga?
    sigpicMy ride

Comment

Era frumos sa te opresti si sa vina si respectivul sa cadeti de comun acord.
      La fel am patit si eu pe o strada,a trecut un nene si mi-a zgariat aripa la duba si nici macar nu s-a sinchisit.A urmat cam exact ce ai patit tu.

Imi pare rau!!!
      sigpic
      "BRABUS" STYLE

Comment

Nu e bine ce-am facut sunt constient. As vrea sa repar lucrurile , si o sa le repar ,dar ce fac cu permisul ? Cum sa fac sa nu mi-l suspende chiar daca-si retrage plangerea?

Comment

si eu sunt de aceeasi parere cu cei de mai sus! nu cred ca vei avea ce face decat sa faci o mica pauza cu sofatul! minim 30 zile...
          si nu stiu daca poti face ceva sa scapi de suspendare! poate te poti totusi intelege cu ei...
          sigpicUn logan cometa BT 20 LEA

Comment

eu am avut la fel doar ca la mine a fost direct o citatie sa duc permisu la udriste!!!
            laureate 1.5l, albastru marin

Comment

Aveti idee cam cat ar putea sa fie amenda? Pt ca din fericire nu prea am avut probleme cu politia cu toate ca merg destul de mult cu masina. Sfarsitul norocului.......oare?

Originally posted by ten View Post
              eu am avut la fel doar ca la mine a fost direct o citatie sa duc permisu la udriste!!!
              si cat ti l-a suspendat?

Originally posted by ten View Post
              si cat ti l-a suspendat? SA MA PREGATESC
              Last edited by avaliv; 17 December 2010, 20:41. Reason: Automerged Doublepost

Comment

30 de zile
                laureate 1.5l, albastru marin

Comment

Nasol cel mai sigur o sa-ti dea amenda,poate scapi fara sa iti suspendeze permisu,poate vrea sa cazi la intelegere cu el
                  http://www.loganclub.ro/forum/ct_90_b_u_z-t57569.htmlsigpic

Comment

avaliv...vad ca esti galatean de-al meu...imi pare rau pentru incident...si da...dupa cum ai spus au gafat-o aici...e invatatura de minte pentru viitor.
                    Am avut o cunostiinta care la fel a procedat ca tine...a plecat de la locul accidentului si nu a instiintat organele in drept...a ramas fara permis plus amenda si i-a dat asigurarea respectivului.
                    La politie s-a deschis un dosar...care trebuie finalizat...printr-o sanctiune...ca asa e la politie...nu stiu daca se poate da avertisment sau doar amenda in cazut asta (parasirea locului accidentului).In asemenea cazuri politistii sunt cam duri.
                    Amenda nu stiu cat este.
                    Sper sa o rezolvi cu bine
                    Last edited by valeriuciprian; 17 December 2010, 20:52.
                    sigpic

Comment

in mod normal daca nu are martorii si tu nu ai urme pe masina ! nu prea au ce sa iti faca ...

asta ii s-a intamplat si lu' tata ! ... era in stationare si unul a trecut tare si a luat oglinda cu totul %^%&^ ...

la politie au spus ca daca nu exista urme pe masina aceluia si nu ai martorii nu prea au ce sa ii faca !
                      Logan TAXI http://www.loganclub.ro/forum/logan_...4.html?t=27374

Comment

Sper sa o pot rezolva cat mai usor cu putinta . Multumesc

Intr-adevar eu am o zgaraietura f putin sesizabila pe oglinda. Nu as vrea sa ma leg de lucrurile astea. Ma pun in locul celui pagubit.
                        Last edited by avaliv; 17 December 2010, 21:05. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Poti vorbi cu "pagubitul" sa'si retraga plangerea. De exemplu, sa spuna ca masina celui care l'a lovit avea alta culoare, e posibil sa nu fii tu.

Incearca sa te intelegi cu el. Daca nu sunt martori, cu atat mai mult.

PS: alta data sa numai faci!
                          If it ain't broke, don't fix it!

Comment

nu cred ca mai are cum sa o dea si ala la intors! din cate am inteles ala a declarat numarul de masina al celui care l-a acrosat! deci...
                            sigpicUn logan cometa BT 20 LEA

Comment

Traim in Romania, e posibil orice.
                              If it ain't broke, don't fix it!

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google