Salut. Am si eu o nelamurire

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

si asta este adevarat!)
    sigpicUn logan cometa BT 20 LEA

Comment

Aha,masina avea alta culoare,si numarul ce culoare avea?

Comment

Te faci ca nu intelegi, sau chiar nu vrei s'o faci?

Declaratiile se pot schimba din ora'n ora.
        If it ain't broke, don't fix it!

Comment

Originally posted by Niki B View Post
          Poti vorbi cu "pagubitul" sa'si retraga plangerea. De exemplu, sa spuna ca masina celui care l'a lovit avea alta culoare, e posibil sa nu fii tu.

Incearca sa te intelegi cu el. Daca nu sunt martori, cu atat mai mult.

PS: alta data sa numai faci!
          Plecasem de la pc pentru cateva minute si nu am mai dat refresh sa vad daca au mai fost reply-uri.

Comment

Originally posted by lucialina View Post
            nu cred ca mai are cum sa o dea si ala la intors! din cate am inteles ala a declarat numarul de masina al celui care l-a acrosat! deci...
            da, dar poate fi alt sofer in logan ca presupun ca ala cu fiatu nu te-a vazut..
            " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

era greu sa stai un minut. poate omul ti-a facut-o doar ca o lectie..........

Comment

omul a intrebat ce poate sa faca... de asta a initiat topicul... nu cred ca isi au rostul comentariile de genul '' A vrut sa iti dea o lectie'' , '' Nu trebuia sa fugi'' , etc.

Sfatul meu e sa o rezolvi cu cel cu fiatul... ii spui ca ai oprit masina si ai vazut in oglinda ca nu a patit nimic a lui...

Eu am intrat intr-unul pe zapada... i-am facut masina pref... I-am lasat un biletel la oglinda cu numarul meu de telefon si cu scuzele de rigoare... A sunat omul sa imi multumeasca... a zis ca nu se astepta... din pacate in Romania toti fug de accidentele de genul asta. Nu se intampla nimic, mai ales acum de cand cu constatarea asta amiabila... In loc sa pagubiti firmele de asigurari la care oricum cotizam destul de mult, pagubiti saracii proprietari de masini.
                sigpic

Comment

Un avocat slab spre mediocru si multa nesimtire.
                  Astfel scapi, in shimb poti arunca oglinzile din casa...

Comment

Pana la urma ce a patit oglinda Fiat-ului?
                    http://images.spritmonitor.de/428841_5.png Logan 1.4 MPI

Comment

din pacate ai pus-o chiar daca fiatul isi retrage plangerea fapta ramane suspendare 30 zile cu aprobare... pot sa-ti dea si 90 zile.. apoi intr-un ev. proces e cuvantul tau contra al lui + zgarietura nu te supara dar o meriti eu ias strange de gat pe cei care procedeaza ca tine .. am patit-o de 2 ori si am facut reparatiile pe banii mei ...ti-ar placea ???

Comment

Originally posted by avaliv View Post
                        Intr-o dimineata cand ma deplasam la serviciu fiind somnoros am acrosat oglinda unui fiat punto si spre rusinea mea nu am oprit sa vad ce i s-a intamplat fiat-ului. Am vazut ca oglinda mea nu are nimic ,m-am uitat in oglinda retrovizoare sa vad daca fiatul a patit ceva .nu. La o prima privire nu patise nimic. Buuun. Ma trezesc la cateva zile in trafic ca ma opreste o masina de politie. Ce-am facut? Ati acrosat oglinda unui fiat........etc. Soferul era in masina mi-a luat nr. Si direct pe goarna la politie cu declaratie cu tot ce-a patit. M-au invitat cei 2 politai in duba la ei : Aere de superioritate ,discutau f deschis la capatul celalt al telefonului cu posesorul fiat-ului. Imi spun sa completez si eu o declaratie prin care sa recunosc ca eu sunt vinovat. Eu nedorind sa le usurez munca nu am acceptat pt ca omul cu fiatul nici nu a vrut sa vina sa stam de vb. Le-am spus politistilor de constatare amiabila:nu se mai poate pt.ca a trecut nu stiu cat timp. Vazand ca nu cedez mi-au dat o citatie sa ma prezint peste vreo 4 zile la politie sa ma intalnesc cu fiatul. Ce m-a surprins pe mine a fost ca nu pot sa cad la intelegere cu pagubitul [din spusele politistilor] sa-si retraga plangerea si ca o sa trebuiasca sa-mi suspende permisul + amenda [fuga de la locul "accidentului"]. Ati mai avut careva experiente asemanatoare? Ce ma sfatuiti sa fac? Va salut.
                        Spre rusinea ta, sa-ti fie rusine.
                        Daca erai un om cu constiinta, opreai, chiar daca nu era cineva la masina, lasai datele de contact si va intelegeati cumva.
                        Asa suporta consecintele, sunt plini de cei ca tine.
                        Chiar sa-ti fie rusine.

Un contra-exemplu pot da la masina fratelui, unde si-a gasit-o lovita in parcare (regulamentara) si un biletel cu datele de contact ale vinovatului. Totul s-a terminat cu bine. Vinovatul are cu un camion, cu toate astea si-a lasat datele in parbriz.

In cazul tau, ma bucur sa te f...a cat nu poti sa primesti.
                        Cel mai urat si las lucru sa nu bagi in seama ce ai facut la lovit.

PS: In Austria, fuga de la locul accidentului se lasa cu neasigurare de casco. plus alte cele.

Comment

Working...
                        X
                        Anulare DPF
                        Politica de Securitate Google