If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
eu zic sa depui contestatie mai ales ca art. 100 este total pe langa ce ai savarsit tu. In principiu cred ca o sa si castigi intrucat nu o sa se prezinte nimeni din partea politiei.
Sa raspundem la subiect estee? Hai ca ma risc eu daca multimea sta "muta". Deci eu consider ca a luat amenda pe nedrept, nu conteaza unde a fost incadrat, a parcat unde trebuie, scrie in primul post, cum sa mergi sa te uiti la pesti intr-un magazin de constructii, de-asta rade toata lumea, fara suparare, contextul este foarte amuzant)...
Va rog sa nu mai faceti offtopic. Pana la a invata un copil unde sa parcheze mai sunt o multitudine de aspecte, mult mai importante. Aici se dicuta legislatia. Daca vreti sa discutam de moralitate, fac thread pe Cafenea si ii luam pe toti la rand: De la Eminescu pana la Iluminism.
In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul
Nu există niciun motiv regulamentar să te „scoată” cineva de pe forum. Dacă nu toți, majoritatea dintre noi am mai dat câte o „chiftea”, luând o amendă în schimb.
Deci, dacă ai semnat procesul verbal, s-ar putea să ai probleme la contestație, invocându-se faptul că ai acceptat atât contravenția, cât și încadrarea ei.
Eu zic să contești amenda, fiindcă Garcea putea scrie orice și nu numai ție (doar nu crezi că ești singurul „ars” în acea parcare și în cursul zilei). Să se învețe minte să scrie un PV corect.
se semneaza de luare la cunostiinta , nu ca esti tu de acord cu ce scrie el E bine ca intotdeauna sa se ia la cunostiinta .Mai e un loc unde se semneaza ca recunosti vina sau ceva de genul , acolo nu e bine sa semnezi ,dar nici aia nu e problema mare.Oricum tu nu ai de unde sa stii ce art etc, ca nu esti cod rutier si nu stai cu el dupa tine sa vezi ce scrie politistul .Daca intr-adevar articolul este gresit , si fapta nu este incadrata corect , atunci PV devine nul .Constestatia se face direct la judecatorie .
Uita-te ce inseamna articolul respectiv in regulamentul de aplicare al codului rutier , poate articolul acela este scris.
Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Da, Cristi, ai dreptate cu cele două semnături. Am văzut pe un PV de contravenție al unui coleg de al meu că, mai nou, te pun să scrii pe PV dacă ai sau nu obiecții. Dacă nu ai scris nicio obiecție, ești bun de plată fiindcă nu trece contestația.
Iar omul a specificat și articolul și legea (posturile 1 și 5).
The future is already here - it's just not very evenly distributed. - W. Gibson
Se mai intampla sa parchezi si din greseala, eu de exemplu zilele trecute am parcat pe locul rezervat in parcare la Real, chiar nu am observat marcajul ca era gheata pe jos. Abia cand m-am intors la masina am vazut panoul...
niciodata sa nu contrazici o femeie......o va face ea singura dupa 5 minute...
O sa ii rescrie amenda cu incadrarea corecta si tot nu scapa...se vede greseala politaiului,,o sa il mustreze un pic pe ala(politai) si asta e.
Daca o mai fi fost si filmat de camera lor,,adio bani..platesti amenda.
Acu am vorbit cu o notarita,,,fosta avocata de 12 ani si mia zis asta.
Toate bune inca odata!
Nu-i nimic. Sa-i scrie PV-ul corect! Daca a fost filmat trebuie sa specifice in PV...desi nu cred ca filmau ei intr-o parcare privata. Erau pusi la panda sa mai aduca niste bani de Sarbatori.
In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul
Eu am vrut sa fac stanga din Brico Orhideea si filmau tot ce iesea din supermarket de sub podul ala din rondul cu Plevnei,,deci e posibil sa filmeze tot mai nou de cand au mcv-urile astea super dotate!
Plus ca mai exista si camere la Hornbah pe acoperis,,si la o adica si alea pot conta in instanta!
si pe langa camerele de la hornabach, mai e si google street view si bing maps, nasa ................
iar aberati.
va rog mult inchideti threadul si promit sa revin cu rezolvarea buna/rea in max 5 cuvinte.
Cine ii scrie PVul ? Judecatorul ? Sau juristul politiei ?de unde le scoateti ?
se anuleaza procesul verbal in instanta , doar nu suntem la scoala, stai ca sunt prost , am gresit , mergem sa corectam cu rosu .
Procesul verbal devine null , pentru ca ai fost pedepsit pentru ceva ce nu ai facut . Ce poate fi mai clar decat asta ?
Mergi linistit si fa contestatie .
Da, Cristi, ai dreptate cu cele două semnături. Am văzut pe un PV de contravenție al unui coleg de al meu că, mai nou, te pun să scrii pe PV dacă ai sau nu obiecții. Dacă nu ai scris nicio obiecție, ești bun de plată fiindcă nu trece contestația.
Iar omul a specificat și articolul și legea (posturile 1 și 5).
poti sa scrii obiectii , poti sa nu , zici la judecator ca te-a intimidat politistul. Oricum el iti scrie obiectiile , ai 3 randuri am vazut PV unde un militian a reusit sa le umple toate 3 cu 3 cuvinte pentru continuare a pus "..."
Last edited by Cristi_Xp; 30 December 2010, 17:51.
Reason: Automerged Doublepost
Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
ffp stai linistit toti facem greseli care nu face sa arunce pietroiul...imi dau doar cu parerea am vrut sa parchez in Spania pe loc de handicapati si m-am atentionat ceilalti colegi de trafic ca sa nu fac imprudenta asta, din neant vin militieni si gata amenda, nu m-am mai jucat, cat despre incadrare sa se pronunte cei in masura, toate cele bune, nu mai fi suparat, toate trec
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment