In anul 2010, din neglijenta mea, am solicitat preschimbarea permisului de conducere dupa data expirarii. Consecinta a fost, prezentarea Fisei Medicale tip. In aceasta fisa medicala, medicul oftalmolog mi-a precizat ca vizeaza numai pentru categoria B. La ghiseu mi-a fost dat un formular in care am precizat ca solicit permis de conducere numai pentru categoria B. Am facut asta, in defavoarea mea si netinand cont de existenta altor solutii, deoarece eram presat de timp(aveam nevoie urgent de permis de conducere valabil). Acum am rezolvat problema medicala(oftalmologica) ce am avuto si nu s-ar mai pune problema vre-unor restrictii determinate de fisa medicala. Mi-as dori sa recuperez categ C si C+E, ce le aveam pe vechiul permis. Mai este posibil asa ceva daca eu am dat un accept la preschimbare numai pentru categoria B? In lege este prevazuta RETRAGEREA PERMISULUI DE CONDUCERE dar eu nu sunt in aceasta situatie fiindca nu am avut permisul cu aceasta sanctiune(care are precizat demersul).
Multumesc celor ce vor gasi timp sa ma lamureasca.
Multumesc celor ce vor gasi timp sa ma lamureasca.