"HOT" Dates With Garcea

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• "HOT" Dates With Garcea

Aici punem intalnirile cu oamenii in verde fosforescent ... in care am comis-o noi ... ce amenzi am luat sau cum am scapat.

eu am avut asa:

- prima: Eram parcat pe "oprire interzisa" eu si alte 20 de masini ... doar ca pe mine m-au prins la masina cand am revenit ... am folosit optiunea "suna un prieten" si am scapat
    - a doua: Am facut stanga pe interzis, incasat 150 lei amenda (75 in 48) ... dar am "uitat" sa o platesc
    - a treia, azi de dimineatza. Trafic garla, trebuia sa ajung la gara neaparat la 8 si am depasit coloana pe dubla continua ... upss ... ma trage nenea imi ia actele incep targuiala, sun si prieteni, nu zicea nimic, era kitit sa ma lase fara permis. Muream acolo cu telefonu in mana, scrie domnu procesu vine cu el imi da actele (talon buletin permis) si ma pune sa semnez ... amenda 100 lei pentru nepurtat centura, si mentiunea sa ma invete xxxx (prietenul meu de la circulatie) sa conduc. S-a dovedit a fi un domn foarte intelegator. Si am si ajuns la gara la 8.
    P.S. daca statea cineva la stop pe Trafic Greu la rondu de la Razoare probabil ca m-au si vazut

Eu am scapat de amenzi..si nici oprit nu am fost vreodata intr`un an si 3 luni
    dar vorba aia..ce`i al tau e pus de`o parte

Comment

Ai vreme ! )
      Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

- Una bucata amenda la Dimitrov pentru centura de siguranta - faceam stanga dinspre Iancului spre Foisor si in fatza mea era unu cu un cielo. In fatza aluia, militianul care, desi aveam verde, nu ne lasa sa trecem. Da asta cu cielo o goarna si trece. Se intoarce militianul sa vada cine a claxonat langa el si ma vede numai pe mine. Ma trage pe dreapa, ii exlic ca nu eu am claxonat iar raspunsul lui a fost "va cred dar acu daca tot v-am oprit, va dau pentru centura". Parca am platit pe loc 50 Ron.

- dinspre Otopeni, fac stanga pe la academie spre Pipera si fortez rosu' :P . Dupa semafor echipajul.... naspa. Aveam masina de AG, buletin de Brasov si utilizator al masinii firma din B. Ma ia ala "pai bine domne, veniti de la Pitesti pana aici ca sa va iau carnetul?" . Raspund "pai bine domne, credeti ca vin din Pitesti pana aici sa mi-l luati? Chiar nu am observat ca am intrat pe galben". El: "nu domne, nu pe galben... aproape ca ati fortat rosul". N-am nicio treaba cu Pitestiul dar am lasat dupa el. S-a uitat serios la mine, s-a dus la masina, m-a verificat si a venit cu actele. Cica sa fiu mai atent alta data ca e pacat sa raman fara carnet pentru asa ceva.
        Last edited by iuli81; 6 March 2008, 11:14.

Comment

Originally posted by andrrei_ro View Post
          Eu am scapat de amenzi..si nici oprit nu am fost vreodata intr`un an si 3 luni
          dar vorba aia..ce`i al tau e pus de`o parte
          In august 2007 am luat o amenda pt centura.In timp ce garcea facea procesul verbal ma intreaba cand am mai fost amendat,eu ii zic ca in urma cu un an.El stramba din nas si zice:"Cam rar..."
          Ce palaria mea,avem cumva contract cu ei?
          Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

-veneam de la un bairam(eu,fratemiu si un tovarash), si eu stateam in spate... am fost opriti de un echipaj(nu sau legitimat,nu ne-au spus motivu` opririi), si ne cautau motive de amenda...ne intreaba mai intai de folie(care e omologata), dupaia ma ia pt tobe(le-am zis k e diesel si e ceva normal sa faca zgomot )..si dupaia ia spus lu` fratemiu sa deschida geamu in spate...si m-am ales cu o amenda de 50lei in 48/h...

Am uitat sa specific k fratemiu conducea
            Last edited by crististreulea; 6 March 2008, 12:52.

Comment

Amenda pentru ce? )) apropo are cineva idee cat % isi iau agentii din amenda?

Comment

Amenda pentru ce?Tie ?Ca erai in spate?
                Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

Stateam in spate(la jumatate) si ca nu aveam centura
                  Last edited by Cristi_Xp; 6 March 2008, 13:58.

Comment

ce oameni bai frate cred ca si daca stai in portbagaj iti da amenda ca nu esti legat si te rostogolesti la viraje..las`o dreq de treaba...pt centura nu cred ca o sa iau amenda..o port mereu chiar si in cartier desi multi zic ca`s nebun da` m`a scapat pe mine de opriri/amenzi pe cand pe ei nu

Comment

La accidente se pune?

Am lovit din spate => Avertisment + 3 puncte de penalizare.
                      numar secundele

Comment

Cum sa nu se puna, daca l-ai facut tu :P ... bagati toate balbele...

Cum adica tu ai 3 pcte de penalizare ptr accident iar eu ptr centura de azi (vorba vine) am 2 puncte ?!??!?!?

P.S. nu e obligatoriu sa porti centura in spate!!!

Comment

Cum nu ?E obligatoriu sa porti centura daca autovehiculul este dotat cu...cel putin asa stiu eu

Comment

Eu sunt pui. 3 amenzi in 13 ani:
                            1 nu aveam talonul la mine (era la taica-meu) m-a ars un rural(acum 5 ani) - 1000.000 lei amenda
                            2 am intrat pe interzis - boii de la primarie au interzis accesul pe un drum iar eu din obisnuinta m-am dus inainte (acum 11 ani) - 2000 lei(vechi) amenda.
                            3 m-au prins cu ITP-ul expirat acum 1 an pe vremea asta(era masina lui taica-meu). Nu mai stiu cat a fost amenda dar stiu cat am muncit la masina ca sa ia ITP-ul pe bune. A fost unul dintre motivele pentru care mi-am luat Logan.
                            Are dreptate Cristi_XP.
                            Si o "balba": m-a oprit un garcea o data si ma pune sa suflu sa vada daca am baut. Sa suflu inspre el nu in fiola. Si mancasem mujdei de usturoi. Cred ca i-am dat tot sistemul olfactiv peste cap .
                            Last edited by Cristi_LCD; 6 March 2008, 14:03.
                            Cel mai lent 1,6 8v

Comment

Originally posted by CAnnabYS View Post
                              Cum sa nu se puna, daca l-ai facut tu :P ... bagati toate balbele...

Cum adica tu ai 3 pcte de penalizare ptr accident iar eu ptr centura de azi (vorba vine) am 2 puncte ?!??!?!?

P.S. nu e obligatoriu sa porti centura in spate!!!
                              1.Da, eu am facut accidentul si aia mi-a fost pedeapsa. Bine.. daca afla domnu agent ca am casco inainte sa scrie PV cred ca ma ardea bine. )

2. Centura e obligatorie si in spate.
                              numar secundele

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google