In 7 ani de cand am permis o singura amenda la 2 luni dupa ce am luat permisul (am facut accident) 30.000 (lei vechi in 48 ore), iar de atunci am mai fost oprit de 2 ori in Romania, controale de rutina, si o data in Germania, colegu din spate nu purta centura, i-am gadilat putin in orgoliul propriu (bullshit-uri ca am venit sa vizitam Bavaria) si am scapat fara amenda, asta fiind de 50 euro.
"HOT" Dates With Garcea
Collapse
X
-
O singura intanlire de gradul 3.in cotroceni,faceam dreapta spre academie si ma grabeam.MOTIVE:1.Am claxonat(si cica era interzis desi nu exista nici un semn).2.Neacordare de prioritate pietoni!(ma grabea si pietonii treceau strada pe trecere dar in slow motione,i-am claxonat si m-am bagat printre iei)Am scapat cand a vazut ca eram tanar si nelinistit.Si cateva filtre,nimic neobisnuit.
Frana de mana trasa pana in tavan,treapta a-II-a cu pedala in fund.....peste 5000 rpm=DRIFT nu altceva!
Comment
-
Ultima oara mau alergat prin pitesti ca nu am oprit la semnalele lor. eu aveam muzica in blana si semnale nu au avut(desi ei ziceau ca da) , le vedeam daca aveau,dadeau doar din faruri si eu credeam ca da vreunu flashuri. au vrut sa imi ia permisu miam chemat sefu si am scapat doar k amenda de centura si inca 2 puncte
Comment
-
Originally posted by mosu20ro View PostIeri seara... nu aveam centura, garcea feminin (buna bucata ,bruneta ) m-a oprit si...
avertisment + 2 puncte (nu o vrut sa dea si numaru de tel...)
.
Cel mai lent 1,6 8v
Comment
Comment