Radiere Masina Vanduta

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Radiere Masina Vanduta

Salut,
    Mi-am vandut Loganul in luna noiembrie 2010. Am incheiat contractul de vanzare-cumparare, am fost la finante unde am obtinut dovada ca nu am restante la impozit si unde mi s-a comunicat ca, daca in termen de 30 zile nu primesc dovada, ca masina a fost luata in evidenta altei primarii, mi-o radiaza fiscal sau ceva de genul asta, lucru, care s-a dovedit perfect adevarat dupa 30 zile. Mai mult,noul propietar mi-a trimis prin posta dovada, ca masina figureaza in evidenta altei primarii(Jud Bistrita-Nasaud, masina fiind inmatriculata pe Mures), dovada fiind un act in original. Nu stiu de ce mi-a trimis originalul, dar nu asta e problema.
    Totusi, eu am impresia ca actualul propietar nu a reinmatriculat masina pe numele lui, la politie. Conform contractului de vanzare-cumparare, i-am dat toate actele masinii, urmand ca el sa faca restul demersurilor.
    In caz ca nu vrea si in eventualitatea evitarii amenzilor, ce e de facut? Cum il pot face sa inscrie masina pe numele lui, la politie.
    Multumesc pentru raspunsuri

Salut.
    Daca ai act de vanzare-cumparare poti sta linistit.
    Poti sa dovedesti ca masina la data(cand va lua amenda respectivul)era in posesia lui/ a altuia.
    Numai bine.
    Un Logan----YNG-----
    Numai bine.

Comment

Ai scris pe certificatl masinii pe verso "Instrainat catre..."
      Si daca tu ai radiat-o de la fisc nu mai ai treaba cu masina...ce va face noul proprietar cu ea e strict treaba lui...deci esti absolvit de vreo vina in caz de "ceva".
      sigpic

Comment

Originally posted by valeriuciprian View Post
        Ai scris pe certificatl masinii pe verso "Instrainat catre..."
        Si daca tu ai radiat-o de la fisc nu mai ai treaba cu masina...ce va face noul proprietar cu ea e strict treaba lui...deci esti absolvit de vreo vina in caz de "ceva".
        Problema este, ca nu am stiut ca trebuie sa mentionez acest aspect. Totusi o sa iau legatura cu el si daca nu vrea sa o inmatriculeze pe numele lui, o sa ma adresez politiei cu actele(dovezile)

Comment

Scrisul ala pe verso este o arma de netrecut in fata oricarui politist care controleaza actele masinii...astfel politistul stie ca in 30 de zile de la data inscrisa de tine pe certificat respectivul conducator auto trebuie sa isi inmatriculeze masina sau sa nu mai circule cu ea.
          sigpic

Comment

Dovezile care ar fi de partea mea sunt
            Contractul de vanzare-cumparare;
            Proces verbal de scoatere din evidenta mijloace de transport-Directia Economica, serv Taxe si Impozite prin care se mentioneaza"ca autovehiculul cu numarul cutare, a fost scos din evidenta fiscala, conform contractului nr xxx de la data de xxx noiembrie 2010"+stampila in original
            Fisa de inmatriculare auto-pe care am primit-o din partea cumparatorului, cu stampila in original, de la Primaria din Jud Bistrita Nasaud
            Acum as mai intreba ceva:
            Poate sa o inscrie la o alta primarie din alt judet, daca numerele "vechi" sunt pe alt judet, fara sa o radieze din circulatie?

Comment

Pastreaza cu sfintenie contractul de vanzare-cumparare,
              procesul verbal de scoatere din evidenta a mijloacelor de transport prin care se mentioneaza ca autovehiculul tau a fost scos din evidenta fiscala !
              In rest nu te doare capul cu ce face el !
              Last edited by leutzul; 14 January 2011, 22:07.

Comment

Pot sa il oblig cumva, prin intermediul Politiei si al actelor pe care le detin sa inscrie masina pe numele lui?

Comment

Nu poti si nu te intereseaza daca ai actele respective pastrate.
                  Singura problema a ta este daca ai pastrat numerele pe numele tau, nu or sa fie libere decat atunci cand o inscrie pe numele lui !
                  Last edited by leutzul; 15 January 2011, 17:53.

Comment

Working...
                  X
                  Anulare DPF
                  Politica de Securitate Google