Tronsoane De Drumuri Nationale Cu Regimul Legal De Viteza Majorat.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Tronsoane De Drumuri Nationale Cu Regimul Legal De Viteza Majorat.

Direcţia Rutieră din cadrul I.G.P.R. informează că, pe raza a 88 de localităţi, regimul legal de viteză s-a majorat de la 50 km/h la 70 km/h, pentru autovehiculele din categoriile „A” şi „B”.

Localităţile, drumurile naţionale care le tranzitează, poziţiile kilometrice ale limitelor acestora, precum şi regimul legal de viteză anterior şi actual, la nivel naţional, pe raza celor 88 de localităţi le gasiti in documentul atasat.
    Attached Files

Sper sa puna si indicatoarele corespunzatoare la intrarea in localitati.

Pe DN1 limita este de 70km/h de aproape 4 ani. Le-au pus din nou sa para mai multe )

Comment

lucru bun , numai sa fie si semnalizate corespunzator
      deviza Logan Club - Aici toti suntem prieteni !

Comment

Eu de mult merg cu 70 prin toate comunele
        Vorba celor de mai sus,,SA PUNA SI INDICATOARE ca nimeni nu o sa invete lista aia pe de rost,,decat daca sta prin zona comunelor alora .

Comment

la bacau sunt indicatoare cu 70, doar ca sunt treceri de pietoni si acolo au limitare 50. nu am vazut dar cred ca mai sta radaru pe acolo asa ca schema ca doar nu franeaza nimeni pentru 50 de metri

Comment

ideal ar fi un 65 in localitate. cu 50 nu-i nici a IV-a nici a V-a. sa nu zic de cele de import unde mesteci a III-a a IV-a
            Zilele petrecute la pescuit nu se pun la anii vietii

Comment

Localitatile dintre Cernavoda si Constanta (mai putin Satu Nou) au limita de viteza de 70 km/h de aproximativ 2 ani. Nu stiu de ce se prezinta acest lucru ca pe o noutate.
              http://images.spritmonitor.de/428841_5.png Logan 1.4 MPI

Comment

Asta intra mai degraba la "masuri electorale". Dupa atata criza, majorari de taxe si preturi + taieri de venituri, s-au gandit sa lanseze o veste "pozitiva". Asa ca au bagat la pachet si ce s-a facut acum 5 ani sau 2 ani, ca sa fie vestea mai "bogata".

Incet incet ne apropiem de 2012, an electoral si trebuie sa le anunte acuma, ca sa le auda omu' prima data si cum incepe 2012 cu campania, le vor trece pe lista de "realizari" cu mare pompa.

Am fost in Ploiesti si m-am crucit. Pe bulevardul cu castani, toate cosurile de gunoi montate pe mandatul actualului primar Volosevici, au un lipit un afis autocolant pe care scrie "Proiect ecologic Volosevici" - sau ceva de genul asta

TE DOARE CAPUL. PAI FRATILOR, COSURI DE GUNOI ERAU PE BULEVARDUL ASTA SI PE VREMEA LUI CEAUSESCU SI NU SCRIA "CEAUSESCU PE ELE"

Politrucii astia i-au depasit si pe comunisti. S-a tembelizat lumea de tot. Si dupa aia mai vor sa ii votam. FOARTE JENANT

Acum multi ani, dupa '90 intre podul de iesire din Otopeni si Aeroportul Baneasa, pusesera viteza legala 80 km/h. Dupa un timp au redus la 60 si au bagat radare.

Comment

Working...
                X
                Anulare DPF
                Politica de Securitate Google