vineri seara, in timp ce eram cu masina pe CB Bucuresti in zona parcul comerical Militari, .....mai exact in zona Peco Chitila, am efectuat o depasire a unui autoturism care era in fata mea ....in momentul in care m am angajat in depasire linia era intrerupta iar cand am ajuns paralel cu el deja era continua ....din fata cine imi apare pe contra sens nenea Garcea care merge la Filaj ....mi-a aprins faza lunga in fata si girofarul
am fost tras pe drapa si legitimat mentionez ca, si autoturismul pe care l am depasit a fost oprit si pus martor,precum ca eu l am depsit pe linie continua.....
in urma incidentului am ramas fara permis, pana pe data de 26.02.2010 am dovada de circulatie
pe procesul verbal fapta a fost incadrata la art.100/3/e
cine ma poate ajuta cu ceva sfaturi despre contestarea PV-ului,eventual un model de contestare pentru judecatorie
mersi
am fost tras pe drapa si legitimat mentionez ca, si autoturismul pe care l am depasit a fost oprit si pus martor,precum ca eu l am depsit pe linie continua.....
in urma incidentului am ramas fara permis, pana pe data de 26.02.2010 am dovada de circulatie
pe procesul verbal fapta a fost incadrata la art.100/3/e
cine ma poate ajuta cu ceva sfaturi despre contestarea PV-ului,eventual un model de contestare pentru judecatorie
mersi
Comment