Permis Suspendat 30 De Zile
Collapse
X
-
lasa, mane, ca trece rapid, si io de-abia ieri am redevenit "legal". si carnetul, din iulie tot la ei a ramas. si nici nu ma grabesc sa-l iau inapoi. merg mai atent si mai frumos de cand circul fara el. la tot rau' si-un bine, cum se spune. cat despre ei, parerea nu mi-o scimb: niste gunoaie cu cascheta, prea multi "militieni" printre politisti...Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
tu cum ai numi un "politist" care intra cu masina in tine, te scoate de pe sosea si-ti completeaza total gresit procesul verbal si-ti spune flexat ca daca ai ceva de obiectat sa obiectezi cat vrei in instanta. nu l-ai juca in piciaore, dupa ce-ti pune el viata in pericol, omul legii, cavalerul dreptatii, detinatorul adevarului absolut, stapanul soselelor, mai putin al celor 27 de litere din alfabet...
ps: am nevasta politista, am neamuri, amici/cunostiinte politisti, inclusiv la "rutiera", dar scursuri ca echipajul ala inca n-am cunoscut. in cocnluzie, echipajul in cauza, voi continua sa-l numesc "gunoaie cu cascheta".Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
Intrebare: Daca ai avut permisul suspendat 30 de zile , a trecut perioada respectiva si nu te-ai dus sa ridici permisul din diverse motive ; esti oprit din nou in prima saptamana dupa "eliberare" dar n-ai ce arata ca permisul e inca la sediu! E incalcare de lege? Te poate arde politia sau scapi ? Si sa mai adaugam un detaliu , te prinde in alt judet la sute de km de casa ca a trebuit sa pleci fara sa apuci sa recuperezi permisul. Multumesc!Pain brings out the truth in us all...
...how much truth can you stand?
Comment
Comment