eu de curand mi-am cumparat o noua masina, si sunt curios daca voi primi numerele de inmatriculare normale (cu emblema RO) sau euro numere. are cineva idee?
Euronumere de înmatriculare
Collapse
X
-
Sigur euronumere vor fi. Exact ca alea din poza mea.
Comment
-
Originally posted by 2fast4utotusi am o presimtire proasta ca vor fi tot model vechi
Comment
-
S-a anuntat ca se vor da euronumere peste o luna, dar ce e mai interesant, sunt identice cu autocolantele de 6 ron care se gasesc la magazine. Deci politia nu prea are cum sa faca diferenta intre cele doua, doar daca il pipaie.
Comment
-
Mai nou si politaii si-au pus "eronumer"
PS: trebiua sa ii intreb de unde si-au luat autocolantu sa imi pun si eu)Attached Files...de doi lei :p
Comment
-
Da, asta chiar e un "euronumar". Se vede putin diferenta dintre el si un autocolant, literele cu care este scris "RO" si stelutele sunt mai mici putin decat cele de pe autocolant.
Comment
-
S-ar putea sa ai noroc sa fie noi, am vazut vreo 2 masini azi cu numere noi care aveau "stelutele" UE. Si nu, nu era abtibild.
Comment
-
Originally posted by dogy_10cum??????.....Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
Eu am un feeling ca o sa fie noi numerele lui dogy.
Comment
Comment