Cati Ani De Permis Trebuie Sa Ai Ca Sa Poti Fi Taximetrist

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Cati Ani De Permis Trebuie Sa Ai Ca Sa Poti Fi Taximetrist

Ma contraziceam cu un amic care vrea sa isi ia licenta de taximetrist..el are permis de 1 an si 2-3 luni.Are voie sa fie taximtrist ?Eu stiam ceva de 2 ani.Oricum in legislatia rutiera nu scrie nimic sau nu am stiut eu unde sa caut.

Din cate stiu eu trebuie sa ai 1 an daca ai cat. B,C etc. si 3 ani daca ai numai cat. B.
    Give a man a knife and he will survive give a man an axe and he will be a king

Comment

Parca dupa noile reglementari trebuie o vechime de minim 2 ani la profesionisti ( cat. B,C) si 3 ani la cat.B, si cel mai important sa nu fi avut suspendat permisul in ultimul an pt consum de bauturi alcoolice.

Comment

Merge treaba cu taxmietria? Se castiga? Mai e loc in bransa?
        numar secundele

Comment

Trebuie sa ai permisul de 2 ani in categoria B...
          niciodata sa nu contrazici o femeie......o va face ea singura dupa 5 minute...

Comment

Taximetria merge daca ai masina ta,daca esti angajat castigi prost...in buzau se castiga 25% din incasari...adik vreo 30-40 pe zi plus ce iti mai iese tie..daca nu pui aparatul.deci...nu prea merge

Comment

Cum frate ca la noi merge taximetria de n-ai treaba....si asta in Giurgiu(care este oras mic)

Comment

Originally posted by dani p View Post
                Trebuie sa ai permisul de 2 ani in categoria B...
                Categoria B sigur trebuie sa-l ai de minim 3 ani si sa ai 21 de ani impliniti.

Comment

B`u de minim 3 ani si 21 de ani impliniti

Comment

Io stiu pe unu are permisu de cand il am io( sep. 2007) si e pe taxi
                    sigpic

Comment

La negru..fara licenta si acte`n regula..asa am avut si eu coleg pe taxi cu permis luat de 5 luni ...dar fara licenta si alte celea

Comment

Ah si sa raspund si eu, care am facut taxi fara "Acte" Pentru a obtine atestatul de trasport persoane in regim de taxi ai nevoie de : Minim 21 de ani si , 3 ani vechime pentru permis de cat B, respectiv 2 ani vechime pentru pemis cat B C E
                        LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICA
                        Enter the Matrix

Comment

Eu stiu un caz concret in care un prieten a luat un taxi si pe drum il opreste politia pe ala. Dupa 5 min de parlamentari intre taximetrist si politisti, un politist vine la tipul asta si ii zice: "stiti ca soferul de taxi nu are permis?", la care asta: "pai da, daca ia-ti dat puncte si astea....", "politistul il intrerupe: "nu, nu are permisul suspendat, nu a avut niciodata permis de conducere!". Deci nu cred ca iti trebuie mare lucru sa te faci taximetrist, nici macar permis de conducere. La cum conduc astia prin Bucuresti dupa regulile lor nescrise nu vad de ce s-ar mai obosii sa mai dea si examen de obtinere a permisului de conducere...
                          sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

Si daca esti posesorul permisului de conducere cat.B de 1 an si cat.BE,CE de 2-3 luni poti profesa ca taximetrist?

Comment

Legal nu poti fi, iti trebuie vechime minim 2 ani la cat C si 3 la cat B si sa ai 21 ani impliniti.

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google