Ma contraziceam cu un amic care vrea sa isi ia licenta de taximetrist..el are permis de 1 an si 2-3 luni.Are voie sa fie taximtrist ?Eu stiam ceva de 2 ani.Oricum in legislatia rutiera nu scrie nimic sau nu am stiut eu unde sa caut.
Cati Ani De Permis Trebuie Sa Ai Ca Sa Poti Fi Taximetrist
Collapse
X
-
Ah si sa raspund si eu, care am facut taxi fara "Acte" Pentru a obtine atestatul de trasport persoane in regim de taxi ai nevoie de : Minim 21 de ani si , 3 ani vechime pentru permis de cat B, respectiv 2 ani vechime pentru pemis cat B C ELAUREAT 1.5 DCI
INTILNIRE LoganClub DUMINICA
Enter the Matrix
Comment
-
Eu stiu un caz concret in care un prieten a luat un taxi si pe drum il opreste politia pe ala. Dupa 5 min de parlamentari intre taximetrist si politisti, un politist vine la tipul asta si ii zice: "stiti ca soferul de taxi nu are permis?", la care asta: "pai da, daca ia-ti dat puncte si astea....", "politistul il intrerupe: "nu, nu are permisul suspendat, nu a avut niciodata permis de conducere!". Deci nu cred ca iti trebuie mare lucru sa te faci taximetrist, nici macar permis de conducere. La cum conduc astia prin Bucuresti dupa regulile lor nescrise nu vad de ce s-ar mai obosii sa mai dea si examen de obtinere a permisului de conducere...sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.
Comment
Comment