Amenda Pentru Permis De Conducere

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Amenda Pentru Permis De Conducere

Va salut.
    In cazul in care ma opreste gracea si nu am permisul la mine, cat este amenda?

Intreb pt. ca perioada de suspendare imi expira pe 21.03 si pe 22 m-as duce eu cu masina acasa (150 km) sa-mi ridic permisul.
    Daca (desi in 3 ani de zile nu am fost oprit niciodata) sunt oprit...sa stiu la ce sa ma astept.

Multam anticipat.

Parca 300 ron, 150 in 48 de ore. atat si-a luat o cunostinta acu doua nopti in tm.
    Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

150 ron !!! Mama il leg de gat !

Comment

300 sau 30??? Eu stiam ceva de 30 lei pt acte uitate..pana la urma cat e?

Comment

30 nu are cum sigur...
          pt ca cea mai mica amenda din 2008 este 100 ron pt accidente usoare si nu numai
          sigpic

Comment

Mi se pare cam mult 300 ron.. nu cred ca e atat (e doar parerea mea, nu e ceva sigur.. )

Comment

Eu zic sa stai linistit pina la expirarea perioadei de suspendare pentru ca se lasa cu penal. Una e contraventia,(pe asta o facem toti cu voie sau fara de voie) si alta este infractiunea.

Comment

Da s-ar putea sa te verifice in baza de date , si atat timp cat permisu e la politie(adica nu l-ai ridicat) prin dovedire ca ai platit amenda , a expirat perioada , etc etc ai luat examen etc etc permisu tot suspendat se considera

sigpic

Comment

Refuzul înmânarii actului de identitate, permisului de conducere, certificatului de înmatriculare sau de înregistrare, al celorlalte documente prevazute de lege, la cererea politistului rutier, precum si refuzul de a permite verificarea vehiculului.
                  2 puncte penalizare si amenda intre 70-105 lei ,sau min 35 lei in 48 ore
                  Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

Da...asa stiam si eu ~35 lei + 2 punte.
                    Dar cum salaru' min e acum 540 de lei (1 punct=10%) iese cam un milion, 50 de lei in 48 de ore...
                    Enigma mare...
                    Cred ca am sa ma risc, in 3 ani pe traseul asta (Arad-Resita) nu am fost niciodata oprit (desi sunt tot timpul 2 -3 echipaje, dar daca nu faci nimic gen linie continua, viteza, nu esti oprit).
                    Ma rog...
                    Multumesc mult de tot de atentie. Sunteti niste adevarati!

Comment

Prieteni stiu dece mai amina si tu cu o saptamina plecarea si gata
                      sigpic

Comment

Si eu zic la fel... deci atat timp cat permisul este in sediul politiei , si tu nu ai facut dovada , ca ai luat examen , ca ai achitat amenda ca a trecut perioada etc , se considera ca circuli cu permisul suspendat si e de dosar penal

sigpic

Comment

Ce examen? Nu tre' sa dau nici o reexaminare. Dovada, pai am chitanta ca e platita amenda.
                          Eu nu cred ca trebuie sa dovedesc nimic, eventual ei sa dovedeasca virgula ca nu am drept de circulatie. Ca permisu e inca la ei (nu stiu daca pot verifica treaba asta asa repede, neesential) nu cred ca e infractiune, atata timp cat eu am drept de circulatie.
                          Si per. de suspendare expira pe 21 , eu pe 22 vreau sa plec pe drum.

Comment

Eu am fost mai "nesimtit" suspendarea a expirat sambata si luni m-am dus cu masina direct la Politie sa-mi ridic permisul. Chiar m-au rugat frumos sa mut masina ca nu puteau sa iasa din curte....
                            sigpic
                            Ambition 1.5 dc

Comment

Pai asa vreau sa fac si eu (vineri sapt. asta expira perioada si luni tre' sa fiu la Pol. sa-mi iau permisu). E drum de 150 km si tare n-as vrea sa merg cu trenu (5 ore...) sau cu autobuzu' (4 ore).

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google