Nu exista ... tonul face muzica in orice situatie
Cum Sa Scapi De Amenda...
Collapse
X
-
-
Am permis din '91,o singura data s-a intamplat sa ma opreasca organu' si sa scap cu avertisment,in rest amenzi si spaga(o data parca).Adevarul este ca nici eu nu sunt ala cu papagal...asta este.
Defilam cu ce avem.Forum neinteresant. Delogat definitiv.
Comment
-
Ce n-as da sa am aptitudinile unui psihanalist ... sa-l citest doar din privire si sa-l fac terci cu 2 cuvinte
Comment
-
Da dar oare cand vine de la politie sa le comunici cine a fost la volan nu trebuie sa spui inafara de numele persoanei si datele personale ? Si noi nu mai avem de unde sa le luam pe alea!sigpic[/SIGPIC]intalnirile in parcarea Mall Moldova Duminica 13.00 si miercuri 20.00
Comment
-
1. Nu recunosc fapta nici in ruptu' capului
2. Nu semnez PV sub nicio forma si amenintz cu contestatie la minister si la comandant si la dreaq ...
Toate astea pt ca asta vara, la mare, m-a ars unu' fara sa fiu vinovat! Concret: m-a oprit la volan si mi-a dat amenda de traversare neregulamentara, de PIETON adica. Cik trebuia sa-mi "dea" ceva.
Comment
-
Salve! Eu am auzit niste faze mai tari cu neplata PV urilor! Cica pe la Primarii- Consilii locale, unde ajung amenzile sunt niste nene-tanti care contra unor sume mai mici te scapa de amenzile mari? E adevarat, stie cineva mai multe? La cate se intampla in Romania nu m-ar mira...Cat priveste PV -urile, e adevarat ca mai rar se intampla acum abuzuri sau chestii de genul "asa vreau eu" si de regula se lasa cu "exmatriculari"...Ca s-au saturat si cei din minister de reclamatii!LOGAN CLUB CALARASI - FII POLITICOS IN TRAFIC!
Comment
Comment