Cum Sa Scapi De Amenda...

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Am si eu ceva de spus, in legatura cu radarul. Ati spus in nenumarate randuri, ca poza facuta de radar este din spate. Va contrazic: Eu fac DN1 zi de zi, si intradevar, radarul fix de pe DN1 face poza din spate. Dar radarul mobil, de pe masina de politie, te ia si cu fata. Am luat eu amenda de viteza intre Bacau si Piatra Neamt, de la un Logan galben, ma oprit pe dreapta, mia aratat caseta, si eram fotografiat din fata. Am platit amenda, nu am comentat, oricum politistii au fost super corecti. Am gresit, am platit. Aveam 76 km/h in localitate, oricum drumul era excelent, si era 12 ziua, deci vizibilitate buna. Numai bine, iar chestia cu 30 zile daca nu esti instiintat, este valabila. O aplica foarte des un vecin al meu. Numai bine, si atentie la radare
    Cand viata iti intoarce spatele, nu fi fraier, pune-i mana pe cur

Comment

Originally posted by bluee View Post
      Astazi am primit o scrisoare recomandata la Agnita. Scrisoareaa venit pe numele tatalui meu (tata a murit in urma cu un an si 4 luni).. Masina este inmatriculata in Sibiu pe numele tatalui meu... Am fost la posta si m-am interesat cine este expeditorul si SURPRZA: politia Bucuresti. Evident ca nu am ridicat scrisoarea... Ce ma sfatuiti sa fac in continuare??? Mai am cateva puncte si ma tem sa nu fie ceva serios si s araman pieton...
      Astept sfaturi!!!
      Daca contraventia a fost savarsita pe timp ce traia taicatu, primeste scrisoarea (probabil o sa fie ceva de genul va rugam sa comunicati numele soferului care a condus masina in data de la ora de) complectezi frumos formularul cu numele lui taicatu faci o copie la certificatul de deces si le trimiti pe amandoua la adresa ceruta si nu prea mai au ce sa faca. Daca fapta a s-a petrecut dupa deces nu ridici scrisoarea, nota: politia nu poate sa emita un proces verbal daca nu au un faptas,daca nu te au filmat sau sa declari ca tu ai savarsit o fapta raman cu ochii in soare!

Comment

Sunt sigura ca eu am condus masina. Tata a condus doar 200 km, prin jurul casei... Nu am ridicat scrisoarea si nici nu am de gand sa o riodic.. Este problema lor sa gaseasca o modalitate de comunicare....Am primit un detector de radar si acum sper sa evit radarele...

Comment

Am si eu o intrebare...Daca nu port semnele de incepator cate puncte imi ia si ce amenda imi da ? Sau care este pedeapsa ?
          http://img132.imageshack.us/img132/5928/semnaturas.jpg
          Sony/Magnat/Alpine/Focal

Comment

Asta cu amenda fentata am inteles-o, nu iei plicul cu p.V. De la posta. Dar cand permisul este suspendat pe 1, 2, 3 luni, ca sa-l iei inapoi , nu trebuie sa prezinti p.V. Si copia dupa chitanta platii amenzii? Cum iei permisul inapoi?

Comment

Poti sa ai permisul suspendat dar fizic sa-l ai al tine!Dupa ce trece perioada de suspendare poti circula iar !
              In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

Vorbeam de situatia cand te opreste organul, iti ia permisul, dar tu nu semnezi p.V..Iti da o dovada 15 zile, dupa care suspendarea.Dupa perioada de suspendare, cand mergi sa-l ridici, nu trebuie sa dai dovada ca ai platit si amenda si ca ai primit p.V. Acasa?

Comment

Dupa expirarea perioadei de suspendare a permisului mergeti la sectia de pol din zona voastra cu buletinul si atentie cu dovada de retinere a permisului,daca nu o mai aveti trebuie sa mergeti la notar sa dati o declaratie pe propria raspundere cum ca ati pierduto ( alti banii si timp pierdut) nu itit cere dovada ca ai platit amenda.

Comment

Ieri "m-a luat radaru'" cu incredibila viteza de 64 de km/h in localitate si nu am semnat nici un proces verbal.Ce e de facut in continuare pentru a nu plati amenda?Am citit mai sus ca nu trebuie sa primesc instiintarea de plata de la posta....Si apoi?Ce urmeaza?Se prescrie sau urmeaza vre-un proces?
                    Va multumesc!

Comment

Originally posted by darksid3 View Post
                      Poti sa ai permisul suspendat dar fizic sa-l ai al tine!Dupa ce trece perioada de suspendare poti circula iar !
                      Nu inteleg, cum poti sa ai permisul suspendat si in acelasi timp sa ramana la tine?

Comment

Foarte simplu: Comiti "fapta", Politia te opreste, cere permisul, nu-l ai la tine, ei ti-l suspenda, tu ramai cu permisul fizic acasa in timp ce el este suspendat!
                        In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

Nu stiu sigur, dar parca sa conduci fara permis intra la infractiune. Sa nu fie mai nasol daca nu dai permisul.

Comment

Sa conduci fara permis este infractiune, dar aici se vorbea de prezenta permisului in portofel ... (sau macar in teorie) ... Daca ai uitat permisul acasa nu are ce sa-ti confiste, de aceea aveti mare grija .... Cand va opreste politia, primul lucru: INTREBATI pentru ce, sa va zica tot, si abia apoi le aratati actele, daca "le aveti la voi".

Comment

Dodo, ce inseamna "nu am semnat nici un proces verbal" ?
                              nu ti-a intocmit proces-verbal de constatare a contraventiei sau ai refuzat tu sa semnezi?
                              in primul caz, stai linistit.
                              in al doilea caz, agentul constatator ar fi trebuit sa consemneze pe pv refuzul tau dar sa-ti inmaneze un exemplar. Daca refuzi si sa primesti pv, si aceasta situatie ar trebui consemnata si implica obligatia din partea agentului constatator sa-ti comunice pv in termen de cel mult o luna, altfel sanctiunea se prescrie.
                              comunicarea pv se face prin posta cu aviz de primire.
                              astea sunt dispozitiile legale.
                              Computer, did we bring batteries?... Computer?...

Comment

Nu am semnat nici un proces verbal si nici nu l-am primit.Nici macar nu am vazut daca a completat ceva pentru ca i-am comunicat in timp ce se ducea la masina ca nu o sa-l semnez.Apoi a venit si m-a mai intrebat odata daca vreau sa semnez,i-am spus ca nu vrea,i-am urat numai de bine si am plecat.Asta a fost tot...Nu am vazut nici un proces verbal.Cred ca o sa-l trimita prin posta...Dar nici atunci nu semnez nimic...Nici nu a intrebat daca locuiesc la adresa din buletin.
                                Mersi de raspuns!

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google