Cum Se Procedeaza Corect?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

am vazat filmul pt a nu stiu a cata oara ,cel cu camionul a semnalizat cu mult timp inainte intentia de a schimba banda de cand cel cu turismul avea 10 m in spatele tirului,dar daca aiuritul cu turismul isi freca scula si nu a observat intentia mi se pare normal ca atunci cand a vrut sa treaca l-a surprins manevra tirului .deci scuze pt. limbaj dar sincer m-am saturat de subiectul asta '' tiristul a procedat corect '' asta este decizia mea si cu asta basta ,vizionati filmul cu atentie si o sa vedeti ca ala cu turismul dormea si odata l-a surpins manevra tirului.

Comment

Daca va uitati pe trafictube asta, sunt o gramada de filmulete interpretate complet gresit. La un moment dat i-am si raspuns unuia, zozo sau asa ceva, un zapacit care conduce foarte periculos, schimba directia fara sa se asigure si fara semnal, si ii tot injura pe ceilalti, dupa ce le taie fata aiurea. Dupa care posteaza pe trafic tube filmuletul cu propria prostie si cu propriile concluzii... Sigur ca mesajul meu n-a aparut pe site. Un site facut de o mana de pusti frustrati cu masini de bani gata, ca sa zic asa...

Comment

Gelica, hai s-o luam asa: ce obligatii iti revin tie, conducator de autovehicule, atunci cand schimbi banda de circulatie?

ParuLuScorilo: ce legatura are ce zici tu acolo, cu ce vorbim noi aici?
        Last edited by vitriol; 18 August 2011, 14:38.
        sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

nu vitriol nu se pune problema asa ,mai bine spune ce faceai tu in 1993 cand eu imi lu-am permisul de sofer profesionist ,nu cred ca este cazul sa ma intrebi ce obligatii am eu.
          fara sa te jignesc dar cred ca esti putin pe stanga

Comment

Daca ai permis de sofer profesionist inaintea mea, asta nu valoreaza absolut nimic in ochii mei.
            Poti sa-mi raspunzi la intrebare, te rog?

Comment

eu nu am spus-o sa ma laud dar tu m-ai facut in stare ,tinerete mai uitate de zece ori la filmul ala pana o sa intelegi ca soferul de pe tir a semnalizat ,sa asigurat cu mult inainte sa te gandesti tu ca ai face-o cu un turism ,o sa observi ca la un moment dat ala cu turismul a ramas surprins de manevra tirului ,asta nu inseamna ca ar avea tiristul vreo vina ca ala cu turismul dormea la volan si nu a vazut semnalizarea si intentia tirului ,tu ori esti greu de cap ori faci pe p.... cu mine ca mai scos din sarite , o ti cu talentele tale de doi bani .

Comment

Talente de doi bani?! De ce? Pentru ca ti-am pus o intrebare banala?
                Bine, iti zic eu cum trebuie procedat: te asiguri in oglinzi sa vezi daca vine cineva pe banda din stanga si sa anticipezi daca poti efectua manevra in siguranta, dupa aia dai semnal si te bagi. Daca pe banda din stanga circula un autovehicul si prin manevra ta ii stanjenesti deplasarea, nu te mai bagi.
                Am dreptate sau nu?

Comment

Originally posted by gelica75 View Post
                  ,iar despre faza ca eu coboram si faceam si dregeam eu personal nu sant de acord cu asemenea comportament ,dupa cum vb. pe aici esti foarte periculos ''.. mai gandeste-te odata sau de doua ori inainte sa cobori din masina cu bata in mana .
                  Eu ma gandesc dstul de bine,,,dar data viitoare sa nu dea soferul ala de tir peste vreun JMECHER/MAFIOT care sa scoata vreun pistol,,aka pusca,,ca numai iese bine!

oricum ...VIOLENTA NU E BUNA...Dar nici nesimtirea unor soferi de tir nu poate duce la ceva bun,,asta e clar!

Originally posted by yrman View Post
                  @gelica75 esti sofer pe tir? Prea le iei apararea. Eu am zis intr-un post anterior ca mi s-a intampla sa imi salveze viata dar tot asa mi s-a intamplat de era sa ma bage in parapet si o data sa ma arunce de pe podul peste Canalul Dunare-Marea Neagra.
                  Pe mine era unu sa ma arunce in Dambovita sau sa ma decapiteze cu jgheabul,,era cu o BETONIERA si eu veneam pe banda 2,,el pe 1.
                  Brusc trage de volan in fata mea ca sa ocoleasca o groapa cu toate ca ma vazuse in oglinda aia MARE a lui ca vin din spate,,,deci eu eram meltean ca imi vedeam de treaba mea si trebuia sa vad groapa dupa banda 1 ca sa il las pe el sa treaca.

Si da pe ala l-am oprit,,si da l-am injurat,,,dar nu l-am luat la bataie,,ca era in varsta la vreo 60 de ani,,,dar de nervi si adrenalina nu am mai tinut cont ca ERA SA MA OMOARE...noroc ca am franat VIOLENT si am avut reflex sa ANTICIPEZ tampenia aluia,,,deci cum e treaba @gelica cu astfel de specimene de soferi de tir/betoniere/camioane,,etc

scuza lui apoi.."" Nu ai vazut omule GROAPA,,ca deaia am tras de volan brusc..sa o ocolesc..Eu te vazusem ca vii din spate,,,dar am zis totusi sa ocolesc groapa decat sa dau eu in ea"",,,cu alte cuvinte mai bine sareai in garla sau intrai in spatele meu ca ma durea in C%R de tine suta la suta.

Si daca mai vrei exemple @gelica iti pot da destule,, am fost si eu sofer pe soselele patriei,,dar daca nu am permis de tir asta nu inseamna ca sunt SOFER DE DUMINICA...si mai inseamna ca cei care sunt soferi adevarati de tir,,stiu ca au dupa ei o remorca de 40 de tone stiu ca franeaza sau nu mai greu..dar asta nu inseamna ca trebuie sa taie calea oricui cand vor ei ca venim noi ca meltenii din spate cu masini mici.

Ps...
                  ,mai bine spune ce faceai tu in 1993 cand eu imi lu-am permisul de sofer profesionist
                  ..eu il am din 96,doar B-ul,,dar tu nu cred ca ai mers cu tirul ala asa de muuult pe cat sustii...si daca mai vrei ,,iti aduc eu soferi profesionisti CU GRAMADA ...cu a b c d e f ,,etc,,,dar nu au mers cu masini nici cat negru sub unghie,,sau spre deloc,,de tir nu se mai pune vorba!
                  Last edited by Ivan Marian; 18 August 2011, 15:06.

Comment

@gelica75 argumentul tau este ca el semnaliza? Daca asa gandesc majoritatea soferilor profesionisti deja incepe sa imi fie frica. De cand mama naibii semnalizarea ne da si dreptul sa facem ceva? De cand ma plimbam cu bicicleta stiu ca semnalizarea doar arata celorlalti participanti la trafic ce intentii ai tu, dar niciodata nu iti da dreptul/prioritatea sa fac acel lucru.

De acum incolo eu o sa merg cu semnalizarea pusa, si cand imi vine mie trag de volan in directia respectiva, pai ce nu semnalizam de vreo 10 km, chiar mai mult, de cand am scos masina din garaj.
                    sigpic

Comment

Originally posted by yrman View Post
                      @gelica75 argumentul tau este ca el semnaliza? Daca asa gandesc majoritatea soferilor profesionisti deja incepe sa imi fie frica. De cand mama naibii semnalizarea ne da si dreptul sa facem ceva? De cand ma plimbam cu bicicleta stiu ca semnalizarea doar arata celorlalti participanti la trafic ce intentii ai tu, dar niciodata nu iti da dreptul/prioritatea sa fac acel lucru.

De acum incolo eu o sa merg cu semnalizarea pusa, si cand imi vine mie trag de volan in directia respectiva, pai ce nu semnalizam de vreo 10 km, chiar mai mult, de cand am scos masina din garaj.
                      m-ai facut sa rad copios dar ai mare dreptate cand spui ca semnalizarea nu iti da nici un drept ci mai multe obligatii.
                      Inteleptul nu spune ce stie, iar prostul nu stie ce spune.

Comment

Eu de aici incolo o sa merg doar pe AVARII ca sa nu mai stie tiristul si alti soferi de masini mici ce vreau sa fac si sa mearga regulamentar,,,in felul asta trag de volan si in stanga si in dreapta ca am AVARII DOMLE

Frateeeee,,auzi tu,,dau semnal si ma bag cand vreau eu in fata BOILOR care se scarpina la oua,,,ca asa vreau eu,,,ca am semnal pus si gata,,,sunt nevinovat ,,vai de scoala de soferi in care sa invatat treaba asta

Comment

sa lasam gluma pe seama semnalizari ,ca semnalizarea directiei de deplasare este la fel de importanta ca si asigurarea ,in filmuletul respectiv tirul sa asigurat ,a semnalizat si efectueaza schimbarea de benzi ,hai sa va iau altfel ca vad ca va tineti de mistouri ,sa dam un exemplu mergi pe banda 2 si la un moment dat unu de pe banda 1 in fata ta semnalizeaza ca vrea sa schimbe banda tu care esti pe banda 1 ce faci :1 ii dai felesuri si ii arati degetu aratator ,2 accelerezi si poate va intalniti la cules de porumb sau ce o mai fi in afara sosele ,3 foarte elegant il lasi sa intre in fata ta el iti multumeste si asa va vedeti de drum ,eu asta incerc sa explic pe aici dar acum am dat exemplu cu turisme ca vad ca la camioane va iritati.

Comment

Bine. Daca pui problema "ce fac eu", ai dreptate, il las sa se bage daca este insistent, doar nu sunt idiot sa intru in el.
                            Eu pun poblema altfel: daca eu sunt pe banda unu si vreau sa ma mult pe banda doi, il las pe ala care e pe banda doi sa se duca si abia dupa aia ma bag si eu.
                            Are logica ce spun?

Comment

@gelica75, cu riscul de a lua inca un cartonas de la moderatori i-ti transmit faptul ca soferii ca tine trebuiesc omorati impreuna cu tot neamul lor, ca sa nu se mai nasca altii! Cum dracu frate te urci pe mine cu scuza ca ai semnalizat si te-ai asigurat dar m-ai tamponat? Ori ai probleme psihice ori pur si simplu vrei sa enervezi oamenii de pe forumul asta? Cum spunea si @Ivan Marian, daca dau de unu dinasta cu idei ca ale tale il iau la "glume" cu piciorul de la masa pana spune codul rutier ca pe "Tatal nostru"!

Comment

Originally posted by gelica75 View Post
                                ,HAI SA VA IAU ALTFEL ca vad ca va tineti de mistouri ,sa dam un exemplu mergi pe banda 2 si la un moment dat unu de pe banda 1 in fata ta semnalizeaza ca vrea sa schimbe banda tu care esti pe banda 1 ce faci :1 ii dai felesuri si ii arati degetu aratator ,2 accelerezi si poate va intalniti la cules de porumb sau ce o mai fi in afara sosele ,3 foarte elegant il lasi sa intre in fata ta el iti multumeste si asa va vedeti de drum ,eu asta incerc sa explic pe aici dar acum am dat exemplu cu turisme ca vad ca la camioane va iritati.

Hai sa te intreb altfel,,,,daca tu vii cu turismul pe banda 1 si vrei sa te bagi pe banda 2 cu semnal corespunzator,,iar eu sunt intr-un TIR pe banda 2 si imi vad de mers,,,dar tu intri brusc in fata mea si te omor si pe tine si pe cei din masina ta !...ce zici...cine e de vina in cazul asta!
                                Nu de alta,,dar tu pui problema din locul soferului de tir,,pune-o si din postura de sofer de masina mica( Logan)!
                                Eu daca nu te las sa intri pe banda mea,,,CE FACI??...Intri cu loganul sub mine ( sub tir ) sau ma astepti sa trec de tine ca sa nu te omor ??

Deci in cazul asta daca mai scapi cu viata ce le zici POLITAILOR...Ca am fost NESIMTIT si NU te-am lasat sa te bagi,,,ca tu ai dat semnal si te-ai asigurat,,,iar eu NU ti-am dat PRIORITATE??

Cred ca tu in "93 ai facut alta scoala de soferi,,ca din cate vad din "94 incoa sa facut alta legislatie

Ps,,daca vrei iti spun si cum am intrat eu cu un Sprinter de 3,5 tone intr-un fiat doblo mic pe acelasi principiu,,ca a dat semnal stanga sa intre pe o straduta in timp ce eu il depaseam pe el REGULAMENTAR,,dar el crezand ca daca da semnal eu trebuia sa il astept...pana la convins cei (( POLITAII ))din Domnesti ca de fapt a fost un prost si nu a avut dreptate si ca puteam sa il omor daca nu puneam si frana de vreo 20 metri !
                                Cu alte cuvinte,,,tot eu l-am salvat pe prost,,ca puteam sa intru in el cu 80 de km/h cat aveam,,,dar am franat vreo 20 de metri si in felul asta l-am lovit mai ""USOR" ca sa zic asa!
                                Last edited by Ivan Marian; 18 August 2011, 17:19.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google