If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Mie nu imi convine ca te amendeaza daca te prinde iarna fara M+S pe cauciucuri. Eu de exemplu nu merg prea mult iarna cu masina mai ales in afara orasului, in zona mea sunt ierni blande, nu se justifica in cazul meu achizitia caucioacelor de iarna. Plus ca am cele de vara noi.
Parca ne intreaba cineva daca ne convine sau nu.
Vorba unui coleg fa un protest;nu circula,in parcare nu te amendeaza nimeni.
Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.
@vasile: poti avea si mama cauciucurilor de iarna. In zapada serioasa mergi doar cu senile Totusi in vreme rece, cauciucurile iarna au aderenta mai mare ca cele de vara.
@Cezar, sunt 100% de acord, ai aderenta deci mergi mai in siguranta, in schimb eu mor cand ii aud pe unii ca ei merg mai tare pentru ca au cauciucuri de iarna. Intr-un post mai vechi am povestit cum a ramas suspendat tancul (cu senila) pe zapada, probabil n-avea tanchistul experienta unui loganist posesor de gume de iarna.
Asadar prima iarna cu anvelope de iarna obligatorii.
Toata lumea isi lauda achizitiile si se intereseaza de performantele lor.
Multi se vor aventura pe sosele manati de suportul psihologic si sentimentul de siguranta pe care ti-l confera acest tip de anvelope.
Nu uitati insa ca legile fizicii ramin aceleasi indiferent de tipul anvelopei.
Asadar conduceti preventiv.
N-as vrea sa fiu carcotas dar presimt o crestere a numarului de avariii auto.
Last edited by Seba; 25 October 2011, 20:55.
Reason: Automerged Doublepost
Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.
Foarte bine zis. Oricum, mai mult decat anvelopele de iarna (de fapt Snow Tire = Anvelope de zapada) conteaza mai mult piesa dintre scaun si volan si experienta in stapanirea masinii si evaluarea conditiilor de drum.
Asadar prima iarna cu anvelope de iarna obligatorii.
Toata lumea isi lauda achizitiile si se intereseaza de performantele lor.
Multi se vor aventura pe sosele manati de suportul psihologic si sentimentul de siguranta pe care ti-l confera acest tip de anvelope.
Nu uitati insa ca legile fizicii ramin aceleasi indiferent de tipul anvelopei.
Asadar conduceti preventiv.
N-as vrea sa fiu carcotas dar presimt o crestere a numarului de avariii auto.
Sunt si eu intr-o criza de bani si imi mai trebuiesc doua gume pentru spate.
Am vazut intr-un service renumit aproape de mine anvelope ceva Barum iarna, doua bucati la 500lei plus montaj gratuit.
Acum vad ca in ultimele 2-3 zile s-au scumpit toate cu vreo 20-40 de lei.
Cred ca aproape de 1 cand vreau sa le schimb ajung sa-mi iau sh-uri cu 500 lei.
Momentan nu m-am orientat la nimic. Nu fac buzunarul mare unor afaceristi profitori. Voi vedea in toamna viitoare, cand oricum trebuiesc schimbate anvelopele de pe spate (sunt din 2008 - au 35.000 km acum) si cred ca le voi schimba pe toate cu anvelope de iarna.
Pana atunci, asa cum in 4 ierni nu am creat si nu am avut nici o problema.... nu voi avea nici acum.
A nu se intelege gresit: cunosc beneficiile anvelopelor de iarna, etc, etc, am circulat, stiu care sunt diferentele, sunt PRO legii, dar cu mici amendamente - ideea e buna, legea e gandita cu fundul.
Stai, tu vrei sa spui ca iarna asta vrei sa iesi la plimbare cu anvelope de vara?
Daca te prinde o fulguiala undeva sau polei si te prinde politia\arr-u?
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment