@Einstein: ia vezi cum am incheiat eu mesajul initial in paranteza. Nu am vrut prin acest thread decat sa se inteleaga legea si sa observam cum cineva dezinformeaza cu sau fara intentie (perioada 1 Noiembrie - 31 Martie, amenzii imediate cum te prind fara anvelope de iarna). M-au imbolnavit inca de anul trecut prin vulcanizari cu amenintari de potentiale amenzii, cu oferte care mai de care mai interesante sh, cu preturile crescute la anvelope peste noapte, la servicii de vulcanizare, la jenti. Mai trebuie sa scoatem capul din nisip si sa intelegem ca lucrurile nu stau chiar asa.
Ca sa nu o mai lungim, daca esti prins sau faci un accident cu anvelope de vara pe zapada, gheata sau polei ai litobe, indiferent de perioada din an. Pentru siguranta in trafic si eventualele amenzi raspunde fiecare in solidar. Pot spune doar ca eu voi respecta legea asa cum a fost ea data (o lege buna pentru siguranta si fluenta traficului).
Ca sa nu o mai lungim, daca esti prins sau faci un accident cu anvelope de vara pe zapada, gheata sau polei ai litobe, indiferent de perioada din an. Pentru siguranta in trafic si eventualele amenzi raspunde fiecare in solidar. Pot spune doar ca eu voi respecta legea asa cum a fost ea data (o lege buna pentru siguranta si fluenta traficului).
Comment