Originally posted by mr.K
View Post
Despre Obligativitatea Anvelopelor De Iarna
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Oameni Buni. Pace!
Dupa cum s-a vazut eu nu am contestat aceasta lege. Este foarte buna pentru siguranta in trafic si nu este data de madam Boagiu, ci de UE. Ceea ce am analizat a fost pentru a intelege prevederile acestei legi. Cand se folosesc anvelope de zapada, cum sunt inscriptionate, ce sanctiuni da legea.
Nu dezvolt subiectul cauciucului folosit la o anvelopa de zapada si importanta lui la aderenta, siguranta. Este alta discutie. Aici am discutat doar despre lege. Nu se poate ca unii pentru ca nu au inteles legea, desi este drumul public uscat, sa nu iasa cu masina pe motiv ca ia amenda. Nu este corect ca vanzatorul de cauciucuri sa te abureasca prin minciuni cu amenzi. Nu vorbim de bani, mai importanta este corectitudinea. Astfel prevenim abuzuri, minciuni, care vin doar pentru scopul de a face profituri cat mai mari.
Pentru cel care m-a intrebat de link-uri, in primul post al acestui subiect am pus si link-urile catre Ordoanta si Legea care o aproba.
Comment
-
Originally posted by samy0388 View Postvasile, tu n-ai mers cu cauciucuri de iarna dupa cum se vede in intrebarile tale ... e diferenta de la cer la pamant, circula cu anvelope noi, nu sh M+S apoi ne auzim ...
Anvelopa noua se cheama in primul an de utilizare, in urmatorul an cumperi alte gume pentru ca nu mai sunt noi si seamna cu alea de la SH?
Contrar isteriei nationale eu nu o sa-mi cumpar gume de iarna (am argumentat intr-un post anterior de ce) ci o sa circul numai dupa ce dau drumarii cu sare pe drumuri si refuz sa cred ca gumele de iarna te fac sofer mai bun (pe mine sigur nu m-au facut). Ce e trist e faptul ca pe langa frustratii cu opel si vw din '90 or sa apara alti frustrati pe sosele... aia cu gume de iarna.
Comment
-
Iata ca incet, incet si anumiti ziaristi nu mai fac jocul celor interesati de profit: http://www.jurnalul.ro/stiri/observa...na-593390.html
Este atat de dragut sa vezi asa ceva, a aparut primul Ghid de evitare a amenzii. Si pana de curand eram terorizati cu amenzi uriase, cu ridicat de placute de inmatriculare. Lumea s-a trezit si cere corectitudine. S-a dat o lege, nu poti sa-ti bati joc de cei care nu o citesc sau inteleg ca sa faci bani de pe urma lor.
Comment
-
Originally posted by vasile78 View Post...[snip] Ce e trist e faptul ca pe langa frustratii cu opel si vw din '90 or sa apara alti frustrati pe sosele... aia cu gume de iarna.
Comment
-
ALO68, daca eu am raspuns off topic la intrebarea ta, concluzia e una singura: ai pus o intrebare offtopic .
Daca nu accepti ce iti rapunde careva, ai o singura solutie: pune mana si citeste, pune mana si pe DEX si vezi ce inseamna autovehicul, sau consulta un AVOCAT sa-ti interpreteze legea.
Pana la urma, ce urmaresti? Sa fentezi legea, cam asta inteleg eu, asa cum vor sa o faca multi altii de pe aici.
Anvelopele de iarna nu te vor face sa conduci mai bine (asa zice Vasile78, eu nu-s de acord) dar macar o sa fii mai in siguranta.
Auzi, off topic vorbind de anvelope de iarna intr-un topic dedicat. No comment, man.Last edited by mr.K; 13 October 2011, 12:13.
Comment
-
Originally posted by razvanamza View Postmacar, cel putin prin bucuresti, nu vom mai da de cate o "tanti" care n-are nevoie de cauciuce de iarna, dar blocheaza tot bulevardul ca sa iasa din parcare, apoi ramamne acolo, trebuind sa fie impinsa...sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.
Comment
Comment