Originally posted by D-FENS
View Post
Despre Obligativitatea Anvelopelor De Iarna
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by IancuMIC View PostStii de unde reiese?De la acel "SAU";daca ar fi fost "SI" era SI, SI dar asa e ORI,ORIsigpic
Comment
-
Originally posted by D-FENS View Post250 o janta de tabla?Cat de originala este?
Comment
-
Originally posted by D-FENS View PostStii ce inseamna asta,nu?Legea e interpretabila!Daca politistul sau RAR-ul te prinde si ii spui de ORI,ORI ce sanse ai?
Totusi,noi avem Logan,care-i pana in 3,5t...sigpic
Comment
-
In ceea ce priveste eventuala targuiala in fata organelor de control va spun un secret;nu va fi deloc.Ei stiu exact cine si ce,doar noi avem impresia ca ii putem intoarce.
Stiu ca suntem pe un forum despre Logan,dar suntem si conducatori auto si pana la urma nu strica sa mai aflam ceva in plus,nu cred ca doare...capul.Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.
Comment
-
Daca vreti sa nu va doara ... capul,nu va mai invartiti in jurul cozii si nu mai interpretati legea cum doriti.Asa ca,incaltati-va masinutele corespunzator si nu va mai doare nici...capul.
O noapte buna va doresc.Forum neinteresant. Delogat definitiv.
Comment
-
Originally posted by D-FENS View PostDaca vreti sa nu va doara ... capul,nu va mai invartiti in jurul cozii si nu mai interpretati legea cum doriti.Asa ca,incaltati-va masinutele corespunzator si nu va mai doare nici...capul.
O noapte buna va doresc.
Iti doresc o noapte buna si tie!!!sigpic
Comment
-
Originally posted by D-FENS View PostDaca vreti sa nu va doara ... capul,nu va mai invartiti in jurul cozii si nu mai interpretati legea cum doriti.Asa ca,incaltati-va masinutele corespunzator si nu va mai doare nici...capul.
O noapte buna va doresc.
Eu de abia m-am incalzit.
Mersi,si tie la felDegradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.
Comment
-
Originally posted by ham04 View PostCam atat costa in general una de 15 pt logan de tabla-otel. Se poate gasi si mai ieftin, dar eu am zis un pret des intalnit. Cele mai ieftine la 150 RON cum se gasesc prin Metro si alte magazine sunt dubioase, sunt facute daca nu ma insel la Iasi...si in general ce se fabrica acolo nu e durabil
Comment
-
Originally posted by ham04 View PostCam atat costa in general una de 15 pt logan de tabla-otel. Se poate gasi si mai ieftin, dar eu am zis un pret des intalnit. Cele mai ieftine la 150 RON cum se gasesc prin Metro si alte magazine sunt dubioase, sunt facute daca nu ma insel la Iasi...si in general ce se fabrica acolo nu e durabil
@ham04, in general ce se fabrica la Piatra Neamt e durabil sau te referi doar la jante, in ce priveste Iasul?
Comment
Comment